Ненад Кесић искључен из СНСД

Ненад Кесић, посланик Савеза независних социјалдемократа у прошлом сазиву Народне скупштине Републике Српске искључен је из општинског одбора странке у Градишци, сазнају медији.

Република Српска 06.12.2014 | 16:30
Ненад Кесић искључен из СНСД

Како се сазнаје посриједи су унутарстраначки сукоби.

На октобарским Општим изборима Кесић није био на листама СНСД, а странка је на листу за Изборну јединицу 2 из Градишке изабрала Зорана Аџића (постао посланик), Ренату Поповић- Обрадовић, Уроша Граховца и Миленка Павловића. Кандидат за посланика у Парламентарној скупштини БиХ био је Никола Крагуљ, некадашњи начелник Општине Градишка.

Прије три године, а и касније у пар наврата, из кругова СНСД у Градишци стизале су информације о сукобу између Николе Крагуља и Ненада Кесића.

Након што је Крагуљ 2012. изгубио изборе за начелника општине од Зорана Латиновића из СДС, приступило се реформи локалног одбора. У мају 2013. Крагуљ је ''самовољно напустио'' мјесто предсједника ОО СНСД Градишка, а именован је Зоран Аџић. Кесић није био у комбинацијама.

Тада је и предсједник странке Додик критиковао своју партију у Градишци за потпуну неспособност. СНСД је на посљедњим октобарским изборима живнуо у Изборној јединици 2 и имао највише гласова за све нивое власти.

Кесић је члан Главног одбора СНСД, ради као пројект менаџер у Агенцији за локални развој у Градишци. Прошле године је критиковао увознички лоби, јер су пољопривредни производи БиХ изложени нелојалној конкуренцији околних земаља.

Дугогодишњи је познаник Милорада Додика и био је замјеник министра пољопривреде у вијеме Додиковог првог премијерског мандата. Његова некадашња фирма ''Прима'' повезивана је са Додиковом фирмом ''Игокеа''.

Извор: Фронтал.рс

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

А РАЈКУЛА?

06.12.2014 15:54

РЕД ЈЕ ДА МУ ДАЈУ НЕКУ ФУНКЦИЈУ,МОЗДА БИ ТРЕБАЛО ОСНОВАТИ НОВО МИНИСТАРСТВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.12.2014 15:55

Питајте га за Дом културе у Рогољима и како је украо паре за цео спрат дома. А Зоран Адзиц је просао на изборима тако сто је електро у Градисци приватизовао. Запослио је питај бога колико људи пред изборе који су морали да надју 30-50 гласова за њега. Он није као Кесиц да узме све себи Адзиц и дјели од електра људима тако их и купује. Ма то су сектаси све. Све це се то распасти. Мали Змириц са Цвијановицком несто паламуди. О бозе имали те...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рус

06.12.2014 15:59

Аферим Кесицу и ти знас кад брод тоне

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКСИГЕН

06.12.2014 16:35

Ово је човјек због којег сам гасио ТВ кад бих га видио на екрану. Иритантан, безобразан, зао...прави кадар изњедрен испод Бајиних скута. У скупштини је био задужен за Михајлицу и Чавића. Кад год је имао прилику, овај би наскочио на оне који су на најпрепознатљивији начин рушили Бајину илузију и указивали на пљачку њега лично и режима на чијем је челу. То што је остао без чланске књижице Фамилије, је највећа штета управо за Фамилију... Нико неће зажалити за овом бескрупулозном авети у људском облику. Збринуо се , накрао се. Сина у и снају у Владу Српске запослио...итд. Итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

06.12.2014 19:17

Исти Супер Маријо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

06.12.2014 19:29

Има њих Градиска и гори...назалост неки од њих су просли на изборима,али народ све зна,ето има сам.Узивајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

јануар

06.12.2014 21:17

Главни баја покушава спасити секту, али све и даље тоне...све дубље и дубље, у све дубљи глиб. Неће саставити до фебруара...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Докле више??!!

06.12.2014 22:55

Морж савски, стара издржљива врста, неуништива чак, и у фосилима је има, не да се и држи. Опстаје у муљу, глибу и блату, смећу и смраду, врло адоптивна екстремним нељудским условима.

ОДГОВОРИТЕ