Партизан доводи ЛеБроновог саиграча?!

Доскорашњи организатор игре Кливленда је на мети српског шампиона!

Кошарка 06.12.2014 | 19:40
Партизан доводи ЛеБроновог саиграча?!

Нови Американац се повезује са црно-белима! Партизан још од лета тражи решења на позицији један и током досадашњег тока сезоне евидентно је да је управо организација игре највећи проблем тима Душка Вујошевића. Најближи Пиониру у овом тренутку је Американац Вил Чери који је до пре неколико недеља био члан Кливленда у НБА лиги, преноси Спортандо.

Чери је недавно одлучио да напусти Кавалирсе у којима није имао превише простора за игру и током боравка у тиму Дејвида Блата просечно је бележио 1,9 поена, једну асистенцију и 0,8 украдених лопти. Током Летње лиге имао је неколико сјајних партија попут оне против Сан Антонија.

Амерички организатор игре рођен је 1991. године, висок је 185 центиметара и студирао је на Универзитету Монтана. Осим за Кливленд наступао је и за Кантон Чарџ, екипу која се у такмичи у Развојној лиги као филијала поменуте НБА франшизе из Охаја.

Но, Партизан ће имати озбиљну конкуренцију пошто је према наводима поменутог кошаркашког портала за услуге Американца заинтересован и Жалгирис из Каунаса, па ће бити интересантно видети да ли ће Вил Чери остати само још једно име које је повезивано са Вујошевићевим тимом или ће црно-бели у њему коначно пронаћи играча који би могао да помогне Миленку Тепићу и Борису Далоу у организацији игре.

Коментари / 0

Оставите коментар