Partizan dovodi LeBronovog saigrača?!

Doskorašnji organizator igre Klivlenda je na meti srpskog šampiona!

Košarka 06.12.2014 | 19:40
Partizan dovodi LeBronovog saigrača?!

Novi Amerikanac se povezuje sa crno-belima! Partizan još od leta traži rešenja na poziciji jedan i tokom dosadašnjeg toka sezone evidentno je da je upravo organizacija igre najveći problem tima Duška Vujoševića. Najbliži Pioniru u ovom trenutku je Amerikanac Vil Čeri koji je do pre nekoliko nedelja bio član Klivlenda u NBA ligi, prenosi Sportando.

Čeri je nedavno odlučio da napusti Kavalirse u kojima nije imao previše prostora za igru i tokom boravka u timu Dejvida Blata prosečno je beležio 1,9 poena, jednu asistenciju i 0,8 ukradenih lopti. Tokom Letnje lige imao je nekoliko sjajnih partija poput one protiv San Antonija.

Američki organizator igre rođen je 1991. godine, visok je 185 centimetara i studirao je na Univerzitetu Montana. Osim za Klivlend nastupao je i za Kanton Čardž, ekipu koja se u takmiči u Razvojnoj ligi kao filijala pomenute NBA franšize iz Ohaja.

No, Partizan će imati ozbiljnu konkurenciju pošto je prema navodima pomenutog košarkaškog portala za usluge Amerikanca zainteresovan i Žalgiris iz Kaunasa, pa će biti interesantno videti da li će Vil Čeri ostati samo još jedno ime koje je povezivano sa Vujoševićevim timom ili će crno-beli u njemu konačno pronaći igrača koji bi mogao da pomogne Milenku Tepiću i Borisu Dalou u organizaciji igre.

Komentari / 0

Ostavite komentar