Суспендован бивши тренер Звезде!

Бивши стратег Црвене звезде неће моћи да предводи Лирс на два првенствена меча због вербалног напада на судију током куп окршаја са Зулте Варегемом.

Фудбал 06.12.2014 | 19:20
Суспендован бивши тренер Звезде!

Док је водио Црвену звезду Славиша Стојановић био је препознатљив по џентлменским манирима, господству током вођења утакмице. Међутим, бившег селектора Словеније очигледно исцрпљује битка за опстанак са врло танким играчким кадром белгијског Лирса.

Некадашњи стратег црвено-белих поново се нашао на удару Дисциплинских органа ФС Белгије. Наиме, он је током куп дуела између Лирса и Зулте Варегема жестоко протествовао после поништеног гола грчког интернационалца Апостолоса Велиоса. Поменути нападач је затресао мрежу Варегема у 66. минуту, али је погодак којим би Лирс дошао у вођство поништен. Касније је Варегем славио после продужетака

То је изиритирало Стојановића који се обрушио на главног арбитра меча. Због тог греха Стојановић неће моћи да предводи екипу у првенственим окршајима са Вестерлоом и Шарлроом… Отежавајућу околност за бившег тренера Црвене звезде представљала је чињеница да је био под условном казном још од меча против Генка. Тада се обрушио с правом на судију Виму Света, јер је показао на центар после шута Кагеа. На успореном снимку се видело да се лопта одбила бар метар од линије.

Тада је добио условну казну, а морао је да уплати и 400 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар