Suspendovan bivši trener Zvezde!

Bivši strateg Crvene zvezde neće moći da predvodi Lirs na dva prvenstvena meča zbog verbalnog napada na sudiju tokom kup okršaja sa Zulte Varegemom.

Fudbal 06.12.2014 | 19:20
Suspendovan bivši trener Zvezde!

Dok je vodio Crvenu zvezdu Slaviša Stojanović bio je prepoznatljiv po džentlmenskim manirima, gospodstvu tokom vođenja utakmice. Međutim, bivšeg selektora Slovenije očigledno iscrpljuje bitka za opstanak sa vrlo tankim igračkim kadrom belgijskog Lirsa.

Nekadašnji strateg crveno-belih ponovo se našao na udaru Disciplinskih organa FS Belgije. Naime, on je tokom kup duela između Lirsa i Zulte Varegema žestoko protestvovao posle poništenog gola grčkog internacionalca Apostolosa Veliosa. Pomenuti napadač je zatresao mrežu Varegema u 66. minutu, ali je pogodak kojim bi Lirs došao u vođstvo poništen. Kasnije je Varegem slavio posle produžetaka

To je iziritiralo Stojanovića koji se obrušio na glavnog arbitra meča. Zbog tog greha Stojanović neće moći da predvodi ekipu u prvenstvenim okršajima sa Vesterloom i Šarlroom… Otežavajuću okolnost za bivšeg trenera Crvene zvezde predstavljala je činjenica da je bio pod uslovnom kaznom još od meča protiv Genka. Tada se obrušio s pravom na sudiju Vimu Sveta, jer je pokazao na centar posle šuta Kagea. Na usporenom snimku se videlo da se lopta odbila bar metar od linije.

Tada je dobio uslovnu kaznu, a morao je da uplati i 400 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar