Зоран Поповић нови предсједник Партизана?!

Један од канидадата за председника ФК Партизан, Зоран Поповић, тврди да је већ изабран, пише дневни лист Спорт.

Фудбал 06.12.2014 | 18:40
Зоран Поповић нови предсједник Партизана?!

"Можемо овде да састаничимо и већамо у недоглед, зна се ко бира у држави," рекао је наводно Поповић.

Други кандидат, садашњи потпредседник клуба Миле Јовичић, није се појавио на састанку Управног одбора у Хумској, а очигледно је да је сада јасна подела између две струје у управи 'црно-белих'.

Још један састанак Секретаријата клуба у Хумској није донео решење, иако се причало о томе да ће се двојица кандидата договорити очигледно је да договора нема.

На последњем састанку у Партизану Поповић је наступио прилично самоуверено, испричао је Спорту један од пристуних.

"Можемо ми овде да састаничимо и већамо у недоглед, зна се ко бира у држави и ја ћу бити председник Партизана, будите сигурни," рекао је, наводно, Поповић који тврди да иза њега стоји Српска напредна странка.

До таквог његовог наступа постојала је могућност да се нађе компромис, да и Поповић и Јовичић преузму руководећа места али је више нема.

Мало ко се оглашавао али се зна да Јовичића подржавају потпредседник Душко Јовановић, чланови Управног одбора Бранко Ружић, Предраг Петричевић, Милун Тодоровић, Алберт Нађ, као и председник Спортског друштва Душко Вујошевић, као и Иван Ћурковић.

Са друге стране, уз Поповића, су Драган Ђурић, Жарко Зечевић и део СНС који Поповић у наступима назива државом.

Ко ће бити кандидат УО клуба одлучиваће се на седници планираној за суботу али је прилично јасно да би изборна скупштина, заказана за 16. децембар, морала да буде одложена јер по статуту клуба седам дана пре њеног одржавања члановима мора бити достављен материјал.

Члановиновог сазива скупштине још нису изабрани.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рр

06.12.2014 18:31

а гдје је Момцило Вукотиц,њему не дате ни плату,као тренеру младјих категорија,марс из насег ПАРТИЗАНА багро контроверзно бизнисменска,такозвана.Пустите висе партизанове легенде да воде клуб,напоље Рузиц и остали бизнисмени и политицари

ОДГОВОРИТЕ