Zoran Popović novi predsjednik Partizana?!

Jedan od kanidadata za predsednika FK Partizan, Zoran Popović, tvrdi da je već izabran, piše dnevni list Sport.

Fudbal 06.12.2014 | 18:40
Zoran Popović novi predsjednik Partizana?!

"Možemo ovde da sastaničimo i većamo u nedogled, zna se ko bira u državi," rekao je navodno Popović.

Drugi kandidat, sadašnji potpredsednik kluba Mile Jovičić, nije se pojavio na sastanku Upravnog odbora u Humskoj, a očigledno je da je sada jasna podela između dve struje u upravi 'crno-belih'.

Još jedan sastanak Sekretarijata kluba u Humskoj nije doneo rešenje, iako se pričalo o tome da će se dvojica kandidata dogovoriti očigledno je da dogovora nema.

Na poslednjem sastanku u Partizanu Popović je nastupio prilično samouvereno, ispričao je Sportu jedan od pristunih.

"Možemo mi ovde da sastaničimo i većamo u nedogled, zna se ko bira u državi i ja ću biti predsednik Partizana, budite sigurni," rekao je, navodno, Popović koji tvrdi da iza njega stoji Srpska napredna stranka.

Do takvog njegovog nastupa postojala je mogućnost da se nađe kompromis, da i Popović i Jovičić preuzmu rukovodeća mesta ali je više nema.

Malo ko se oglašavao ali se zna da Jovičića podržavaju potpredsednik Duško Jovanović, članovi Upravnog odbora Branko Ružić, Predrag Petričević, Milun Todorović, Albert Nađ, kao i predsednik Sportskog društva Duško Vujošević, kao i Ivan Ćurković.

Sa druge strane, uz Popovića, su Dragan Đurić, Žarko Zečević i deo SNS koji Popović u nastupima naziva državom.

Ko će biti kandidat UO kluba odlučivaće se na sednici planiranoj za subotu ali je prilično jasno da bi izborna skupština, zakazana za 16. decembar, morala da bude odložena jer po statutu kluba sedam dana pre njenog održavanja članovima mora biti dostavljen materijal.

Članovinovog saziva skupštine još nisu izabrani.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

rr

06.12.2014 18:31

a gdje je Momcilo Vukotic,njemu ne date ni platu,kao treneru mladjih kategorija,mars iz naseg PARTIZANA bagro kontroverzno biznismenska,takozvana.Pustite vise partizanove legende da vode klub,napolje Ruzic i ostali biznismeni i politicari

ODGOVORITE