Босанка брутално претучена у Сент Луису

У Сент Луису банда црних тинејџера напала је 26-годишњу жену и то највјероватније због тога што је босанског поријекла.

Свијет 06.12.2014 | 12:54
Босанка брутално претучена у Сент Луису

Наиме, само пет дана након убиства Земира Бегића у истом граду десио се још један напад на Босанце, због чега полиција сумња да је у питању злочин из мржње.

Још увијек неименована Босанка је била у својим колима у 5.25 ујутру, кад ју је опколила групица црних тинејџера. Они су јој прво пријетили пиштољем, а потом су је силом извукли из аутомобила и узели јој торбицу, пише Блиц.

Питали су је одакле је, а на њен одговор да је Европљанка рекли су јој да лаже и да знају да је Босанка, због чега ће је одмах убити.

Потом су је бацили на под и ударали је. Несретну дјевојку пронашли су случајни пролазници, али није у животној опасности.

ФБИ планира да истражи овај случај, јер се десио само пет дана послије убиства Босанца Земира Бегића, који се враћао кући са својом супругом око 1.15 изјутра када их је напала група вандала. Земир је у болници подлегао повредама, а његова супруга је успјела да побјегне јер ју је он, наводно, заштитио својим тијелом.

Осумњичени за напад је Роберт Мичел (17) који се предао полицији, а његови саучесници стари 15 и 16 година су ухапшени. Мичелу ће бити суђено за првостепено убиство и оружани напад. 

 

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Чудно?

06.12.2014 14:34

Нико не напада херцеговце!?

ОДГОВОРИТЕ