Недовић би из Валенсије у Звезду!

Повратник у Европу из НБА лиге каже да није задовољан статусом у шпанском клубу и да би се, у случају позива црвено-белих, вратио у Београд.

Кошарка 06.12.2014 | 16:40
Недовић би из Валенсије у Звезду!

Помешане емоције биле су код Немање Недовића у петак увече. Сигурно му није било лако због пораза Валенсије, али се вероватно и осмехнуо због пласмана "своје" Црвене звезде у Топ 16 фазу Евролиге.

"Знали смо да је Звезда у одличној форми, да игра сјајно ове сезоне. То су и показали. Мислим да су нас надиграли у свим сегментима игре. Честитам им на пласману у Топ 16", изјавио је Недовић за РТС.

Повратник у европску кошарку из НБА лиге, где је био члан Голден Стејта, није пружио партију на очекиваном нивоу. За десет минута на паркету није успео да се упише у стрелце.

"Искрен да будем, не знам своју улогу у тиму. Мораћу да попричам са тренером. Требаће ми сигурно мало времена да се уклопим, али овако не иде", незадовољан је репрезентативац Србије својим статусом у Валенсији.

Недовић је у Америци провео годину и по дана, а у Шпанију је стигао пре пар недеља.

"Таман када сам се навикао на оно тамо (НБА)м вратио сам се. Знао сам да ће ми требати времена да се привикнем, али не могу да дозволим да то тече овако споро. Мораћу нешто да променим како бих помогао екипи".

На питање да ли би се вратио у Црвену звезду, 23-годишњи бек је одговорио потврдно, преноси РТС.

Уочи утакмице игране у петак, навијачи Звезде који су допутовали у Валенсију поклонили су Недовићу мајицу.

"То је био заиста прелеп осећај. Сви знају моју историју са Црвеном звездом. Црвено-беле су најлепше боје".

Коментари / 0

Оставите коментар