Челси и Сити ослабљени за викенд!

Водећи тимови Премијер лиге неће бити у најјачим саставима за предстојеће мечеве 15. кола.

Фудбал 06.12.2014 | 10:00
Челси и Сити ослабљени за викенд!

Челси против Њукасла у гостима, а Манчестер сити против Евертона код куће, неће играти у најбољим саставима.

Жозе Мурињо не може да рачуна на суспендованог Немању Матића, док је Мануел Пелегрини без повређених Стевана Јоветића и Давида Силве.

Матић је ове сезоне био стартер у свим утакмицама Премијер лиге и Лиге шампиона, док је Јоветић са четири поготка у девет мечева други стрелац Ситија, иза неприкосновеног Серхија Агуера, а везиста Давид Силва је са два гола у девет мечева тренутно један од битнијих играча "грађана".

И Мурињо и Пелегрини, међутим, не желе да жале, већ се радују онима који ће им поново бити на располагању.

"Коларов и Џеко ће опет бити у тиму, док се надамо да ће Компани моћи да игра у среду против Роме у Лиги шампиона", рекао је Пелегрини.

"Нема проблема. Дијего Коста је, такође, важан играч за нас, а нисмо говорили о њему када није играо због суспензије. Овог пута још један важан играч не игра, али верујем онима које имам на располагању. Матић ће се мало одморити, имаће слободан викенд који је заслужио и вратиће се још јачи", истакао је Мурињо.

После 14 одиграних кола Премијер лиге, Челси је водећи на табели са 36 бодова, а Манчестер сити другопласирани са 30. Следе Саутемптон са 26, Манчестер јунајтед са 25, Вест Хем са 24...

Коментари / 0

Оставите коментар