Čelsi i Siti oslabljeni za vikend!

Vodeći timovi Premijer lige neće biti u najjačim sastavima za predstojeće mečeve 15. kola.

Fudbal 06.12.2014 | 10:00
Čelsi i Siti oslabljeni za vikend!

Čelsi protiv Njukasla u gostima, a Mančester siti protiv Evertona kod kuće, neće igrati u najboljim sastavima.

Žoze Murinjo ne može da računa na suspendovanog Nemanju Matića, dok je Manuel Pelegrini bez povređenih Stevana Jovetića i Davida Silve.

Matić je ove sezone bio starter u svim utakmicama Premijer lige i Lige šampiona, dok je Jovetić sa četiri pogotka u devet mečeva drugi strelac Sitija, iza neprikosnovenog Serhija Aguera, a vezista David Silva je sa dva gola u devet mečeva trenutno jedan od bitnijih igrača "građana".

I Murinjo i Pelegrini, međutim, ne žele da žale, već se raduju onima koji će im ponovo biti na raspolaganju.

"Kolarov i Džeko će opet biti u timu, dok se nadamo da će Kompani moći da igra u sredu protiv Rome u Ligi šampiona", rekao je Pelegrini.

"Nema problema. Dijego Kosta je, takođe, važan igrač za nas, a nismo govorili o njemu kada nije igrao zbog suspenzije. Ovog puta još jedan važan igrač ne igra, ali verujem onima koje imam na raspolaganju. Matić će se malo odmoriti, imaće slobodan vikend koji je zaslužio i vratiće se još jači", istakao je Murinjo.

Posle 14 odigranih kola Premijer lige, Čelsi je vodeći na tabeli sa 36 bodova, a Mančester siti drugoplasirani sa 30. Slede Sautempton sa 26, Mančester junajted sa 25, Vest Hem sa 24...

Komentari / 0

Ostavite komentar