Селта доби Барсу! Може ли и Реала?

Има ли краја невероватној серији победа краљевског клуба? Има ли неког ко се сећа када претходни пут фудбалери Реала нису победили? Не само што побеђују, него се једноставно поигравају са противницима, али ако неко сем Барсе и Атлетика може да им направи проблеме, онда је то Селта. Баш она и долази у Мадрид.

Фудбал 06.12.2014 | 09:40
Селта доби Барсу! Може ли и Реала?

Небеско плави уопште нису под притиском, нико не очекује да ће вратити било шта са Бернабеуа, а већ су победили на Ноу Кампу ове сезоне, па зашто не би учинили исто и у Мадриду?

После 13 кола, Реал има невероватну гол разлику од +36. У "преводу", то значи да сваког противника побеђују са скоро три разлике. На путу су да оборе све голгетерске рекорде, али не смеју да стану, јер је предност испред Барсе само два бода.

Селта је на одличном осмом месту. Након фантастичног почетка сезоне мало је укочила у последње време, забележили су два узастопна пораза, али све док су у горњем делу табеле неће бити никаквих проблема и узбуна. Нарочито не на стадиону Сантјаго Бернабеу, где екипа из Вига стиже не само да би се бранила.

Коментари / 0

Оставите коментар