Selta dobi Barsu! Može li i Reala?

Ima li kraja neverovatnoj seriji pobeda kraljevskog kluba? Ima li nekog ko se seća kada prethodni put fudbaleri Reala nisu pobedili? Ne samo što pobeđuju, nego se jednostavno poigravaju sa protivnicima, ali ako neko sem Barse i Atletika može da im napravi probleme, onda je to Selta. Baš ona i dolazi u Madrid.

Fudbal 06.12.2014 | 09:40
Selta dobi Barsu! Može li i Reala?

Nebesko plavi uopšte nisu pod pritiskom, niko ne očekuje da će vratiti bilo šta sa Bernabeua, a već su pobedili na Nou Kampu ove sezone, pa zašto ne bi učinili isto i u Madridu?

Posle 13 kola, Real ima neverovatnu gol razliku od +36. U "prevodu", to znači da svakog protivnika pobeđuju sa skoro tri razlike. Na putu su da obore sve golgeterske rekorde, ali ne smeju da stanu, jer je prednost ispred Barse samo dva boda.

Selta je na odličnom osmom mestu. Nakon fantastičnog početka sezone malo je ukočila u poslednje vreme, zabeležili su dva uzastopna poraza, ali sve dok su u gornjem delu tabele neće biti nikakvih problema i uzbuna. Naročito ne na stadionu Santjago Bernabeu, gde ekipa iz Viga stiže ne samo da bi se branila.

Komentari / 0

Ostavite komentar