Партизан остаје без предсједника?!

… али нема разлога за бригу међу навијачима Партизана који ишчекују промене у клубу. Изборна скупштина биће померена за дан-два, каже потпредседник црно-белих Ратомир Бабић.

Фудбал 05.12.2014 | 16:20
Партизан остаје без предсједника?!

Скупштина ФК Партизана на којој би требало да буде изабран нови председник клуба заказана је за 16. децембар. С обзиром да је до седнице највишег тела црно-белих остало још само 11 дана, она ће највероватније бити померена.

Скупштина би требало да буде одложена за дан-два, како би је Радна група што боље припремила. Ову информацију потврдио је за "Курир" потпредседник клуба Ратомир Бабић.

"Ситуација је таква да треба да одржимо зборове и припремимо материјал за скупштину, који мора бити подељен најмање седам дана пре одржавања скупштине, па није немогуће да ће доћи до одлагања. Међутим, уколико га уопште буде, померање ће бити највише за дан или два, тако да то ништа не ремети утврђени план рада", рекао је Бабић.

Навијачи Партизана са нестрпљењем ишчекују изборе за наследника Драгана Ђурића, али још увек нису упознати са именима кандидата за прву фотељу у Хумској.

Званично се нико није кандидовао, а остало је 11 дана!

Зоран Поповић требало је испред Управног одбора да буде једини кандидат за председника на предстојећим изборима. У међувремену, према последњим информацијама, дошло је до озбиљних размимоилажења у мишљенима у Управи, па ће му, судећи по догађајима са последњег састанка Секретаријата, један од противника бити Миле Јовичић, дугогодишњи члан Управе и потпредседник клуба.

"Наши кандидати су Миле Јовичић и Зоран Поповић. Обојица су чланови УО и ми размишљамо о њима, али засад ниједан није званично означен као наш кандидат. За тако нешто има времена и разговараћемо на ту тему", објаснио је Бабић.

Наводно, кандидатуру Поповића подржава некадашњи генерални секретар ФК Партизан Жарко Зечевић и актуелни "генсек" ЈСД Милан Обућина. Остали чланови Управног одбора углавном су наклоњени Јовичићу. Са кандидатуром Поповића не слаже се ни опозиција, која се такође није изјаснила ко ће је представљати на наредној Скупштини.

Коментари / 0

Оставите коментар