Partizan ostaje bez predsjednika?!

… ali nema razloga za brigu među navijačima Partizana koji iščekuju promene u klubu. Izborna skupština biće pomerena za dan-dva, kaže potpredsednik crno-belih Ratomir Babić.

Fudbal 05.12.2014 | 16:20
Partizan ostaje bez predsjednika?!

Skupština FK Partizana na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik kluba zakazana je za 16. decembar. S obzirom da je do sednice najvišeg tela crno-belih ostalo još samo 11 dana, ona će najverovatnije biti pomerena.

Skupština bi trebalo da bude odložena za dan-dva, kako bi je Radna grupa što bolje pripremila. Ovu informaciju potvrdio je za "Kurir" potpredsednik kluba Ratomir Babić.

"Situacija je takva da treba da održimo zborove i pripremimo materijal za skupštinu, koji mora biti podeljen najmanje sedam dana pre održavanja skupštine, pa nije nemoguće da će doći do odlaganja. Međutim, ukoliko ga uopšte bude, pomeranje će biti najviše za dan ili dva, tako da to ništa ne remeti utvrđeni plan rada", rekao je Babić.

Navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju izbore za naslednika Dragana Đurića, ali još uvek nisu upoznati sa imenima kandidata za prvu fotelju u Humskoj.

Zvanično se niko nije kandidovao, a ostalo je 11 dana!

Zoran Popović trebalo je ispred Upravnog odbora da bude jedini kandidat za predsednika na predstojećim izborima. U međuvremenu, prema poslednjim informacijama, došlo je do ozbiljnih razmimoilaženja u mišljenima u Upravi, pa će mu, sudeći po događajima sa poslednjeg sastanka Sekretarijata, jedan od protivnika biti Mile Jovičić, dugogodišnji član Uprave i potpredsednik kluba.

"Naši kandidati su Mile Jovičić i Zoran Popović. Obojica su članovi UO i mi razmišljamo o njima, ali zasad nijedan nije zvanično označen kao naš kandidat. Za tako nešto ima vremena i razgovaraćemo na tu temu", objasnio je Babić.

Navodno, kandidaturu Popovića podržava nekadašnji generalni sekretar FK Partizan Žarko Zečević i aktuelni "gensek" JSD Milan Obućina. Ostali članovi Upravnog odbora uglavnom su naklonjeni Jovičiću. Sa kandidaturom Popovića ne slaže se ni opozicija, koja se takođe nije izjasnila ko će je predstavljati na narednoj Skupštini.

Komentari / 0

Ostavite komentar