Кузмановић жели за крај опет у Базел!

Фудбалер Интера Здравко Кузмановић рекао је да не зна да ли ће остати у италијанском клубу, иако му је то жеља, као и да ће каријеру завршити у Базелу.

Фудбал 05.12.2014 | 15:40
Кузмановић жели за крај опет у Базел!

"Идеја ми је да останем овде, али имам 27 година и волим да играм. Због тога понекад помислим о алтернативним решењима. Професионалац сам, увек дајем 100 одсто, али и прихватам када останем на клупи", рекао је Кузмановић за Газету дело спорт.

Кузмановић је каријеру почео у Базелу, одакле је 2007. прешао у Фиорентину, а потом у Штутгарт, из кога је јануара прошле године отишао у Интер.

"Видећемо шта ће се десити у наредних неколико недеља. Живим дан за даном. У фудбалу се никада не зна. Оно што је сигурно, каријеру ћу завршити тамо где сам је почео, у Базелу", казао је Кузмановић.

Овај 27-годишњи везиста родјен је у Швајцарској, али наступа за репрезентацију Србије, за коју је до сада одиграо 50 утакмица.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈА

05.12.2014 14:53

Па нека се врати ко му Брани???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

05.12.2014 18:00

Е јест вала профениолац прави нфма ста. На оном свјетском првенству нам два пута направио пенал у тудју корист. Добро је сто заврсавас каријеру

ОДГОВОРИТЕ