Kuzmanović želi za kraj opet u Bazel!

Fudbaler Intera Zdravko Kuzmanović rekao je da ne zna da li će ostati u italijanskom klubu, iako mu je to želja, kao i da će karijeru završiti u Bazelu.

Fudbal 05.12.2014 | 15:40
Kuzmanović želi za kraj opet u Bazel!

"Ideja mi je da ostanem ovde, ali imam 27 godina i volim da igram. Zbog toga ponekad pomislim o alternativnim rešenjima. Profesionalac sam, uvek dajem 100 odsto, ali i prihvatam kada ostanem na klupi", rekao je Kuzmanović za Gazetu delo sport.

Kuzmanović je karijeru počeo u Bazelu, odakle je 2007. prešao u Fiorentinu, a potom u Štutgart, iz koga je januara prošle godine otišao u Inter.

"Videćemo šta će se desiti u narednih nekoliko nedelja. Živim dan za danom. U fudbalu se nikada ne zna. Ono što je sigurno, karijeru ću završiti tamo gde sam je počeo, u Bazelu", kazao je Kuzmanović.

Ovaj 27-godišnji vezista rodjen je u Švajcarskoj, ali nastupa za reprezentaciju Srbije, za koju je do sada odigrao 50 utakmica.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

JA

05.12.2014 14:53

Pa neka se vrati ko mu Brani???

ODGOVORITE
Name

Gradjanin

05.12.2014 18:00

E jest vala profeniolac pravi nfma sta. Na onom svjetskom prvenstvu nam dva puta napravio penal u tudju korist. Dobro je sto zavrsavas karijeru

ODGOVORITE