Лазовић иде у Леванте?

Цена српског аса одговара Шпанцима.

Фудбал 05.12.2014 | 10:20
Лазовић иде у Леванте?

Како се приближава јануарски прелазни рок приче о трансферима постају све актуелније! У табору Црвене звезде увелико се припремају за зимску пијацу, а један од најтраженијих играча црвено-белих већ дуже време је Дарко Лазовић. Његовом евентуалном продајом српски шампион обезбедио би новац за неколико појачања.

С обзиром на то да Лазовићу наредног лета истиче уговор, његов одлазак ове зиме никога не би требало да изненади. За српског репрезентативца највише интересовања показао је шпански Леванте, коме је преко потребан квалитетан офанзивац. Члан Примере и даље бира између нападача Браге Фелипеа Парда и Лазовића, с тим што су челници португалског клуба саопштивши колико траже за свог понајбољег играча практично отворили врата вихорном Чачанину.

Наиме, Брага је на понуду Левантеа одговорила да Пардо кошта 5.000.000 евра. У питању је превелика цифра за малени клуб из предграђа Валенсије, тако да су после тога Лазовићеве шансе да заигра у Примери значајно порасле. И Шпански и португалски медији пишу о све извеснијем трансферу српског репрезентативца, наводећи да је у питању "један од најбољих играча Суперлиге који би ускоро требало да се опроба у неком јачем такмичењу".

Према специјализованом сајту трансфермаркт.де Дарко Лазовић процењен је на 3.000.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар