Lazović ide u Levante?

Cena srpskog asa odgovara Špancima.

Fudbal 05.12.2014 | 10:20
Lazović ide u Levante?

Kako se približava januarski prelazni rok priče o transferima postaju sve aktuelnije! U taboru Crvene zvezde uveliko se pripremaju za zimsku pijacu, a jedan od najtraženijih igrača crveno-belih već duže vreme je Darko Lazović. Njegovom eventualnom prodajom srpski šampion obezbedio bi novac za nekoliko pojačanja.

S obzirom na to da Lazoviću narednog leta ističe ugovor, njegov odlazak ove zime nikoga ne bi trebalo da iznenadi. Za srpskog reprezentativca najviše interesovanja pokazao je španski Levante, kome je preko potreban kvalitetan ofanzivac. Član Primere i dalje bira između napadača Brage Felipea Parda i Lazovića, s tim što su čelnici portugalskog kluba saopštivši koliko traže za svog ponajboljeg igrača praktično otvorili vrata vihornom Čačaninu.

Naime, Braga je na ponudu Levantea odgovorila da Pardo košta 5.000.000 evra. U pitanju je prevelika cifra za maleni klub iz predgrađa Valensije, tako da su posle toga Lazovićeve šanse da zaigra u Primeri značajno porasle. I Španski i portugalski mediji pišu o sve izvesnijem transferu srpskog reprezentativca, navodeći da je u pitanju "jedan od najboljih igrača Superlige koji bi uskoro trebalo da se oproba u nekom jačem takmičenju".

Prema specijalizovanom sajtu transfermarkt.de Darko Lazović procenjen je na 3.000.000 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar