Миске: Звездаш јесам, али...

Бивши репрезентативац БиХ Звјездан Мисимовић поновио је да су га контактирали из Црвене звезде и да је велики звездаш, али да му је приоритет Европа.

Фудбал 05.12.2014 | 08:40
Миске: Звездаш јесам, али...

Мисимовић се после три године у Кини вратио у Европу, поред Звезде звало га је и Сарајево, али би он волео да каријеру настави у Бундеслиги.

"Од малих ногу сам звездаш. Имао сам контакт с Звезданом Терзићем. Међутим, нисмо ништа конкретно причали. Дописивали смо се СМС порукама, у којима ме питао да ли бих имао жељу и ништа више", рекао је Мисимовић за Анадолију.

Мисимовић има друге приоритете, али није одбацио могућ долазак у Звезду, или Сарајево, у будућности.

"И једнима и другима сам јасно рекао да су моји тренутни планови везани за нешто друго. Исто тако, рекао сам им и ко зна шта ће бити за годину, две, три... Можда тада и дођем у Сарајево или Звезду. Циљ ми је да се вратим у Европу, тачније у Немачку. Имам две, три конкретне опције. Са Кином сам завршио, јер не желим више да будем одвојен од породице која живи у Минхену", нагласио је Мисимовић.

Он је пре десетак дана одбио понуде Звезде и Сарајева, иако је пре неколико година изјавио да би волео да се пензионише у црвено-белом дресу.

Мисимовић је рођен у Минхену, родитељи су му Срби, каријеру је почео у малим локалним клубовима, а онда је 2000. постао члан Бајерна.

Углавном је играо за други тим, само три пута добио шансу у првој екипи, а име је градио у Бохуму, Нирнбергу и Волфсбургу, где је на 190 утакмица постигао 63 гола.

После кратке епизоде у Галатасарају, сезону и по је био носилац игре московског Динама, а онда је отишао у Кину.

Био је млади репрезентативац Југослававије, али никад није добио позив за сениорску селекцију, па је 2004. заиграо за Босну и Херцеговину.

Рекордер је "Змајева" по броју наступа са 83 меча, а други је стрелац у историји са 25 голова.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БиХ

05.12.2014 08:00

Миске је људина и играчина :) желим му свако добро гдје год био

ОДГОВОРИТЕ