Miske: Zvezdaš jesam, ali...

Bivši reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović ponovio je da su ga kontaktirali iz Crvene zvezde i da je veliki zvezdaš, ali da mu je prioritet Evropa.

Fudbal 05.12.2014 | 08:40
Miske: Zvezdaš jesam, ali...

Misimović se posle tri godine u Kini vratio u Evropu, pored Zvezde zvalo ga je i Sarajevo, ali bi on voleo da karijeru nastavi u Bundesligi.

"Od malih nogu sam zvezdaš. Imao sam kontakt s Zvezdanom Terzićem. Međutim, nismo ništa konkretno pričali. Dopisivali smo se SMS porukama, u kojima me pitao da li bih imao želju i ništa više", rekao je Misimović za Anadoliju.

Misimović ima druge prioritete, ali nije odbacio moguć dolazak u Zvezdu, ili Sarajevo, u budućnosti.

"I jednima i drugima sam jasno rekao da su moji trenutni planovi vezani za nešto drugo. Isto tako, rekao sam im i ko zna šta će biti za godinu, dve, tri... Možda tada i dođem u Sarajevo ili Zvezdu. Cilj mi je da se vratim u Evropu, tačnije u Nemačku. Imam dve, tri konkretne opcije. Sa Kinom sam završio, jer ne želim više da budem odvojen od porodice koja živi u Minhenu", naglasio je Misimović.

On je pre desetak dana odbio ponude Zvezde i Sarajeva, iako je pre nekoliko godina izjavio da bi voleo da se penzioniše u crveno-belom dresu.

Misimović je rođen u Minhenu, roditelji su mu Srbi, karijeru je počeo u malim lokalnim klubovima, a onda je 2000. postao član Bajerna.

Uglavnom je igrao za drugi tim, samo tri puta dobio šansu u prvoj ekipi, a ime je gradio u Bohumu, Nirnbergu i Volfsburgu, gde je na 190 utakmica postigao 63 gola.

Posle kratke epizode u Galatasaraju, sezonu i po je bio nosilac igre moskovskog Dinama, a onda je otišao u Kinu.

Bio je mladi reprezentativac Jugoslavavije, ali nikad nije dobio poziv za seniorsku selekciju, pa je 2004. zaigrao za Bosnu i Hercegovinu.

Rekorder je "Zmajeva" po broju nastupa sa 83 meča, a drugi je strelac u istoriji sa 25 golova.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BiH

05.12.2014 08:00

Miske je ljudina i igračina :) želim mu svako dobro gdje god bio

ODGOVORITE