Бока стиже по Тевеза!

„Рачунамо на његово обећање да ће се једног дана вратити на Бомбоњеру. Можда је сада најбољи тренутак. У Торину сам 15. и 16. децембра, разговараћу са Карлосом. Повратак сада зависи само од њега“, рекао је први човек аргентинског великана Данијел Анхелиси.

Фудбал 04.12.2014 | 22:00
Бока стиже по Тевеза!

Карлос Тевез поново у својој Боки. У овом тренутку звучи прилично нереално, јер аргентински нападач у Торину игра можда и најбољу сезону у својој каријери, али наду аргентинском великану сигурно држи непредвидиви темперамент неустрашивог голгетера, који је у досадашњој каријери променио шест клубова.

Председник аргентинског великана Данијел Анхелиси уверен је да ће успети да наговори некадашњу велику наду клуба са Бомбоњере да се врати у матични клуб.
„Учинићемо све да вратимо Тевеза! Рачунамо на његово обећање да ће се једног дана вратити на Бомбоњеру. Можда је сада најбољи тренутак. У Торину сам 15. и 16. децембра, разговараћу са Карлосом. Повратак сада зависи само од њега“, рекао је Анхелиси.

Тевез је раније говорио како би се вратио и бесплатно да игра на Бомбоњери. У међувремену, директор Јувентуса Ђузепе Марота поручује да је спреман да Аргентинцу понуди нови уговор, с обзиром да му актуелни истиче на лето 2016. године.

У сваком случају, једно су жеље амбициозних челника Боке, а реалност нешто сасвим друго. Тешко да ће се Стара дама одрећи једног од својих најбољих играча, поготово не пре истека уговора.

Коментари / 0

Оставите коментар