Boka stiže po Teveza!

„Računamo na njegovo obećanje da će se jednog dana vratiti na Bombonjeru. Možda je sada najbolji trenutak. U Torinu sam 15. i 16. decembra, razgovaraću sa Karlosom. Povratak sada zavisi samo od njega“, rekao je prvi čovek argentinskog velikana Danijel Anhelisi.

Fudbal 04.12.2014 | 22:00
Boka stiže po Teveza!

Karlos Tevez ponovo u svojoj Boki. U ovom trenutku zvuči prilično nerealno, jer argentinski napadač u Torinu igra možda i najbolju sezonu u svojoj karijeri, ali nadu argentinskom velikanu sigurno drži nepredvidivi temperament neustrašivog golgetera, koji je u dosadašnjoj karijeri promenio šest klubova.

Predsednik argentinskog velikana Danijel Anhelisi uveren je da će uspeti da nagovori nekadašnju veliku nadu kluba sa Bombonjere da se vrati u matični klub.
„Učinićemo sve da vratimo Teveza! Računamo na njegovo obećanje da će se jednog dana vratiti na Bombonjeru. Možda je sada najbolji trenutak. U Torinu sam 15. i 16. decembra, razgovaraću sa Karlosom. Povratak sada zavisi samo od njega“, rekao je Anhelisi.

Tevez je ranije govorio kako bi se vratio i besplatno da igra na Bombonjeri. U međuvremenu, direktor Juventusa Đuzepe Marota poručuje da je spreman da Argentincu ponudi novi ugovor, s obzirom da mu aktuelni ističe na leto 2016. godine.

U svakom slučaju, jedno su želje ambicioznih čelnika Boke, a realnost nešto sasvim drugo. Teško da će se Stara dama odreći jednog od svojih najboljih igrača, pogotovo ne pre isteka ugovora.

Komentari / 0

Ostavite komentar