Болтон окупља ''старце''!

Ејдур Гудјонсен и Емил Хески на мети Болтона.

Фудбал 05.12.2014 | 11:00
Болтон окупља ''старце''!

Некадашњи Рибок, а сада Макрон стадион, дом фудбалера Болтона, постаје место у којем се окупљају фудбалски старци, пошто се на корак од доласка у тим Нила Ленона налазе ветерани Ејдур Гудјонсен и Емил Хески.

На ову одлуку челници Болтона по свему судећи су се одлучили незадовољни досадашњим учинком својих голгетера, који се налазе у очајној форми и један су од основних разглога што се после 19 одиграних кола налазе тек на 18. позицији Чемпионшипа.

Бивши голгетер Челсија и Барселоне, Едјур Гудјонсен, већ је бранио боје Тротерса између 1998. и 2000. године и својим играма је приморао Плавце да доведу на Стамфорд Брижд.

Исланђанин сада има 36. година, а у тиму би могао да се нађе већ у суботу против Рединга.
„Претпостављам да је све договорена. Надам се да неће бити никаквих застоја у да ћу га имати у тиму већ за викенд“, рекао је Нил Ленон.

Такође 36-годишњи Емил Хески претходне две сезоне провео је у дресу аустралијских Њукасл Џетса, а већ неко време тренира са Болтоном.
„Емил је слободан играч, много га добро знам из периода док смо били у Лестеру. Он је играч којег сам покушао да доведем док сам био у Селтику. Можда је при заласку каријере, али још увек има добре атрибуте. Видећемо у наредних 10 дана - две недеље да видимо шта има да понуди. Видећемо, ако нема рећи ћемо:
Хвала што сте дошли, али нећемо наставити даље“, рекао је Ленон.

Коментари / 0

Оставите коментар