Bolton okuplja ''starce''!

Ejdur Gudjonsen i Emil Heski na meti Boltona.

Fudbal 05.12.2014 | 11:00
Bolton okuplja ''starce''!

Nekadašnji Ribok, a sada Makron stadion, dom fudbalera Boltona, postaje mesto u kojem se okupljaju fudbalski starci, pošto se na korak od dolaska u tim Nila Lenona nalaze veterani Ejdur Gudjonsen i Emil Heski.

Na ovu odluku čelnici Boltona po svemu sudeći su se odlučili nezadovoljni dosadašnjim učinkom svojih golgetera, koji se nalaze u očajnoj formi i jedan su od osnovnih razgloga što se posle 19 odigranih kola nalaze tek na 18. poziciji Čempionšipa.

Bivši golgeter Čelsija i Barselone, Edjur Gudjonsen, već je branio boje Trotersa između 1998. i 2000. godine i svojim igrama je primorao Plavce da dovedu na Stamford Brižd.

Islanđanin sada ima 36. godina, a u timu bi mogao da se nađe već u subotu protiv Redinga.
„Pretpostavljam da je sve dogovorena. Nadam se da neće biti nikakvih zastoja u da ću ga imati u timu već za vikend“, rekao je Nil Lenon.

Takođe 36-godišnji Emil Heski prethodne dve sezone proveo je u dresu australijskih Njukasl Džetsa, a već neko vreme trenira sa Boltonom.
„Emil je slobodan igrač, mnogo ga dobro znam iz perioda dok smo bili u Lesteru. On je igrač kojeg sam pokušao da dovedem dok sam bio u Seltiku. Možda je pri zalasku karijere, ali još uvek ima dobre atribute. Videćemo u narednih 10 dana - dve nedelje da vidimo šta ima da ponudi. Videćemo, ako nema reći ćemo:
Hvala što ste došli, ali nećemo nastaviti dalje“, rekao je Lenon.

Komentari / 0

Ostavite komentar