Клоп одговорио навијачима Борусије!

Борусија је у озбиљној резултатској кризи у Бундеслиги, налази са на последњем месту на табели.

Фудбал 04.12.2014 | 18:00
Клоп одговорио навијачима Борусије!

Иако се његов тим налази на последњем месту немачке Бундеслиге, столица Јиргена Клопа и даље се не дрма. Многи клубови и њихови навијачи би одавно покушали да најуре тренера који је везао толико лош низ резултата, али не и Борусија.

Додуше, навијачи су звиждуцима испратили и њега и његову екипу после пораза од Ајнтрахта, што је незапамћено када је овај тим у питању.
„Уколико навијачи желе да звижде, слободно могу да почну да навијају за Бајерн Минхен. Грозно је када вам неко звижди, а ви сте и без тога у тешком периоду. Не помаже", поручио је својим симпатизерима Јирген Клоп.

Он је пред меч са Хофенхајмом одржао конференцију за медије.
„Нема тајних врата кроз која бих могао да нестанем како бих спасао своју репутацију. Желим да преокренем ситуацију, а како бих то урадио, користићу сва расположива средства. Ако ствари не функционишу по плану, морате опет да промислите и ревидирате тај план, као и у животу", реалан је тренер Борусије.

Многи кадровски проблеми потресали су Борусију ове сезоне.
"Још од предсезоне имали смо проблеме са каквима се никада пре нисмо сусрели. Када се са тиме избориш, постајеш јачи, и мислим да ћемо извући доста позитивних ствари из овог искуства, надамо се у блиској будућности. Никада нисам радио оволико колико сада радим, а то се увек исплати. Можете да нас оптужите за много штошта, али за недостатак воље никако", наставља своје излагање популарни стручњак.

Излагање је завршио у свом стилу.
„Петак је дан за двобој. Знам како функционише борба за опстанак. Никога нећете победити са 7:0, већ ће се водити велика рововска битка", јасан је тренер Борусије.

Борусија се у петак од 20.30 часова састаје са Хофенхајмом на свом Вестфалену и победа јој је императив, пошто је без ње у Бундеслиги на два претходна меча, док је Хофенхајм на високом седмом месту, после тријумфа у мечу са Хановером (4:3). Међутим, екипе дели само осам бодова, па би победа Клоповом тиму ипак дала какве-такве шансе за борбу за горњи део табеле у остатку сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар