Klop odgovorio navijačima Borusije!

Borusija je u ozbiljnoj rezultatskoj krizi u Bundesligi, nalazi sa na poslednjem mestu na tabeli.

Fudbal 04.12.2014 | 18:00
Klop odgovorio navijačima Borusije!

Iako se njegov tim nalazi na poslednjem mestu nemačke Bundeslige, stolica Jirgena Klopa i dalje se ne drma. Mnogi klubovi i njihovi navijači bi odavno pokušali da najure trenera koji je vezao toliko loš niz rezultata, ali ne i Borusija.

Doduše, navijači su zvižducima ispratili i njega i njegovu ekipu posle poraza od Ajntrahta, što je nezapamćeno kada je ovaj tim u pitanju.
„Ukoliko navijači žele da zvižde, slobodno mogu da počnu da navijaju za Bajern Minhen. Grozno je kada vam neko zviždi, a vi ste i bez toga u teškom periodu. Ne pomaže", poručio je svojim simpatizerima Jirgen Klop.

On je pred meč sa Hofenhajmom održao konferenciju za medije.
„Nema tajnih vrata kroz koja bih mogao da nestanem kako bih spasao svoju reputaciju. Želim da preokrenem situaciju, a kako bih to uradio, koristiću sva raspoloživa sredstva. Ako stvari ne funkcionišu po planu, morate opet da promislite i revidirate taj plan, kao i u životu", realan je trener Borusije.

Mnogi kadrovski problemi potresali su Borusiju ove sezone.
"Još od predsezone imali smo probleme sa kakvima se nikada pre nismo susreli. Kada se sa time izboriš, postaješ jači, i mislim da ćemo izvući dosta pozitivnih stvari iz ovog iskustva, nadamo se u bliskoj budućnosti. Nikada nisam radio ovoliko koliko sada radim, a to se uvek isplati. Možete da nas optužite za mnogo štošta, ali za nedostatak volje nikako", nastavlja svoje izlaganje popularni stručnjak.

Izlaganje je završio u svom stilu.
„Petak je dan za dvoboj. Znam kako funkcioniše borba za opstanak. Nikoga nećete pobediti sa 7:0, već će se voditi velika rovovska bitka", jasan je trener Borusije.

Borusija se u petak od 20.30 časova sastaje sa Hofenhajmom na svom Vestfalenu i pobeda joj je imperativ, pošto je bez nje u Bundesligi na dva prethodna meča, dok je Hofenhajm na visokom sedmom mestu, posle trijumfa u meču sa Hanoverom (4:3). Međutim, ekipe deli samo osam bodova, pa bi pobeda Klopovom timu ipak dala kakve-takve šanse za borbu za gornji deo tabele u ostatku sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar