4. пораз заредом Стандарда!

Локерен уништио тим из Лијежа и избацио га из националног Купа!

Фудбал 03.12.2014 | 23:15
4. пораз заредом Стандарда!

После фантастичног старта Ивана Вукомановића на клупи Стандарда, одједном су се нагомилали порази екипе из Лијежа, која је овог пута разбијена на свом стадиону од стране расположеног Локерена – 1:4 (0:1).

Локерен је био потпуни аутсајдер у овој утакмици (бар по кладионицама, квота за победу Локерена била је 4.00), али су гости показали да Стандард није смео да их потцени. Стандард је губио на полувремену са 1:0, да би Требел изједначио у 63. минуту. Таман кад су домаћи навијачи помислили да је преостало довољно времена за преокрет, уследила је рафална паљба Локерена. Головима Патосија и Лејеа (два пута), гости су обезбедили пролаз у четвртфинале, и тако нанели Стандарду четврти узастопни пораз у свим такмичења.

Андерлехт је лагано савладао К.РЦ. Мехелен резултатом 4:1, где је тренер домаћих, Хаси, добио прилику да одмори најважније играче.

Мехелен Александра Јанковића, једва је дошао до победе против пуно слабијег Олса Бракела, учесника треће дивизије А. Мехелен је губио од четвртог минута, али убрзо је уследила реакција па су гости постигли три гола за свега 20 минута. То је било довољно да Мехелен доше до победе и пролаза у четвртинале, а Олса Бракел је до краја успео да постигне још један гол, али не и да изједначи – 2:3.

Куп Белгије, осмина финала:

Шарлоа – Остенде 2:0 (1:0)

Кортријк – Бриж 0:3 (0:0)

Варегем – Лирс 2:1, после продужетака, (1:1, 1:1, 1:0)

Ломел Јунајтед – Гент 0:1 (0:0)

Олса Бракел – Мехелен 2:3 (2:3)

Стандард – Локерен 1:4 (0:1)

Андерлехт – К.РЦ. Мехелен 4:1 (3:0)

Коментари / 0

Оставите коментар