4. poraz zaredom Standarda!

Lokeren uništio tim iz Liježa i izbacio ga iz nacionalnog Kupa!

Fudbal 03.12.2014 | 23:15
4. poraz zaredom Standarda!

Posle fantastičnog starta Ivana Vukomanovića na klupi Standarda, odjednom su se nagomilali porazi ekipe iz Liježa, koja je ovog puta razbijena na svom stadionu od strane raspoloženog Lokerena – 1:4 (0:1).

Lokeren je bio potpuni autsajder u ovoj utakmici (bar po kladionicama, kvota za pobedu Lokerena bila je 4.00), ali su gosti pokazali da Standard nije smeo da ih potceni. Standard je gubio na poluvremenu sa 1:0, da bi Trebel izjednačio u 63. minutu. Taman kad su domaći navijači pomislili da je preostalo dovoljno vremena za preokret, usledila je rafalna paljba Lokerena. Golovima Patosija i Lejea (dva puta), gosti su obezbedili prolaz u četvrtfinale, i tako naneli Standardu četvrti uzastopni poraz u svim takmičenja.

Anderleht je lagano savladao K.RC. Mehelen rezultatom 4:1, gde je trener domaćih, Hasi, dobio priliku da odmori najvažnije igrače.

Mehelen Aleksandra Jankovića, jedva je došao do pobede protiv puno slabijeg Olsa Brakela, učesnika treće divizije A. Mehelen je gubio od četvrtog minuta, ali ubrzo je usledila reakcija pa su gosti postigli tri gola za svega 20 minuta. To je bilo dovoljno da Mehelen doše do pobede i prolaza u četvrtinale, a Olsa Brakel je do kraja uspeo da postigne još jedan gol, ali ne i da izjednači – 2:3.

Kup Belgije, osmina finala:

Šarloa – Ostende 2:0 (1:0)

Kortrijk – Briž 0:3 (0:0)

Varegem – Lirs 2:1, posle produžetaka, (1:1, 1:1, 1:0)

Lomel Junajted – Gent 0:1 (0:0)

Olsa Brakel – Mehelen 2:3 (2:3)

Standard – Lokeren 1:4 (0:1)

Anderleht – K.RC. Mehelen 4:1 (3:0)

Komentari / 0

Ostavite komentar