Навијачи код Терзића на састанку!

Представници навијачке групе Делије Север данас поподне посетили канцеларију Звездана Терзића. Наводно, навијачи и даље желе да виде Петра Шкундрића у председничкој фотељи.

Фудбал 04.12.2014 | 09:20
Навијачи код Терзића на састанку!

Актулени Управни одбор Црвене звезде одлучио је да њихов кандидат на изборима, заказаним за 10. и 11.децембар, буде досадшањи први човек Скупштине Светозар Мијаиловић. У току дана стигла је и кандидатура бизнисмена Бранка Текића, иако човек који је био несуђени кандидат и на изборима 2012.године нема подршку 500 активних чланова клуба.

Раније је одустао бивши министар енергетике и рударства Петар Шкундрић. Међутим, како смо већ навикли када је Црвена звезда у питању можда у наредних неколико дана дође до коперниканског заокрета. Наиме, како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт данас поподне први човек Црвене звезде Звездан Терзић имао је састанак са виђенијим навијачима тог клуба. Представници навијачке групе Делије Север били су у канцеларији актуленог генералног секретара. Вероватно су желели да од Терзића чују зашто је Петар Шкундрић одустао од кандидатуре, мада су са првим човеком Спортског друштва Црвене звезде контакт успоставили моћни људи који прате дешавања у Љутице Богдана. Није тајна да навијачи Црвене звезде имају изузетно високо мишљење о професору Шкундрићу и да су у њему видели идеалног наследника Драгана Џајића.

Према незваничним информацијама Шкундрић је имао идеју да ограничи овлашћења актуленим челницима, односно да на најодговорнија места у клубу доведе професионалце из Гаспрома. Када је увидео да нема подршку за такав тежак хирушки рез одустао је од идеје да прихвати једну од најдоговорнијих фукнција у српском спорту.

Делије су, вероватно, желеле да чују и Терзићеву верзију целог догађаја. Наравно, на форумима су се одмах појавили коментари да је било тешких речи, али је Звездан Терзић на питање МОЗЗАРТ Спорта како је протекао састанак са Делијама имао кратак одговор:
"Супер“, одговорио нам је СМС поруком Звездан Терзић.

У круговима блиским Маракани може се чути да Делије верују да ће професор Шкундрић до петка у поноћ, када је последњи рок за подношење кандидатура, променити мишљење и ући у трку за председника Црвене звезде. Односно да ће навијачи до тада имати састанак са Петром Шкундрићем.

Коментари / 0

Оставите коментар