Navijači kod Terzića na sastanku!

Predstavnici navijačke grupe Delije Sever danas popodne posetili kancelariju Zvezdana Terzića. Navodno, navijači i dalje žele da vide Petra Škundrića u predsedničkoj fotelji.

Fudbal 04.12.2014 | 09:20
Navijači kod Terzića na sastanku!

Aktuleni Upravni odbor Crvene zvezde odlučio je da njihov kandidat na izborima, zakazanim za 10. i 11.decembar, bude dosadšanji prvi čovek Skupštine Svetozar Mijailović. U toku dana stigla je i kandidatura biznismena Branka Tekića, iako čovek koji je bio nesuđeni kandidat i na izborima 2012.godine nema podršku 500 aktivnih članova kluba.

Ranije je odustao bivši ministar energetike i rudarstva Petar Škundrić. Međutim, kako smo već navikli kada je Crvena zvezda u pitanju možda u narednih nekoliko dana dođe do kopernikanskog zaokreta. Naime, kako saznaje MOZZART Sport danas popodne prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić imao je sastanak sa viđenijim navijačima tog kluba. Predstavnici navijačke grupe Delije Sever bili su u kancelariji aktulenog generalnog sekretara. Verovatno su želeli da od Terzića čuju zašto je Petar Škundrić odustao od kandidature, mada su sa prvim čovekom Sportskog društva Crvene zvezde kontakt uspostavili moćni ljudi koji prate dešavanja u Ljutice Bogdana. Nije tajna da navijači Crvene zvezde imaju izuzetno visoko mišljenje o profesoru Škundriću i da su u njemu videli idealnog naslednika Dragana Džajića.

Prema nezvaničnim informacijama Škundrić je imao ideju da ograniči ovlašćenja aktulenim čelnicima, odnosno da na najodgovornija mesta u klubu dovede profesionalce iz Gasproma. Kada je uvideo da nema podršku za takav težak hiruški rez odustao je od ideje da prihvati jednu od najdogovornijih fukncija u srpskom sportu.

Delije su, verovatno, želele da čuju i Terzićevu verziju celog događaja. Naravno, na forumima su se odmah pojavili komentari da je bilo teških reči, ali je Zvezdan Terzić na pitanje MOZZART Sporta kako je protekao sastanak sa Delijama imao kratak odgovor:
"Super“, odgovorio nam je SMS porukom Zvezdan Terzić.

U krugovima bliskim Marakani može se čuti da Delije veruju da će profesor Škundrić do petka u ponoć, kada je poslednji rok za podnošenje kandidatura, promeniti mišljenje i ući u trku za predsednika Crvene zvezde. Odnosno da će navijači do tada imati sastanak sa Petrom Škundrićem.

Komentari / 0

Ostavite komentar