Брчко у Бобар банци има више од 20 милиона КМ

На рачунима Бобар банке, у којој је уведена принудна управа, налази се више од 20 милиона КМ брчанских јавних институција, речено је на ванредној сједници Владе Брчко дистрикта.

 

Босна и Херцеговина 03.12.2014 | 19:06
Брчко у Бобар банци има више од 20 милиона КМ

Новонасталом ситуацијом највише је погођен Фонд здравственог осигурања Брчко дистрикта коме је тренутно у овој банци "заробљено" око 15 милиона КМ.

Дирекција за финансије и Завод за запошљавање Брчко дистрикта у Бобар банци имају по 2,5 милиона КМ, а Развојно-гарантни фонд око 400.000 КМ.

Градоначелник Брчког Анте Домић рекао је да је обавеза Владе да припреми информацију за Скупштину, као оснивача ових институција, која ће на ванредном засједању заузети став у вези са овом проблематиком. 

Представници брчанских институција које имају новац на рачунима Бобар банке сматрају да новонастала ситуација неће битније угрозити њихово пословање.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

саса, бања лука

03.12.2014 18:36

Увазени представници брцанских институција ! Сматрајуци Вас увазеним и постованим самим тим сто сте на позицијама коима јесте , али исто тако и Ви сами би требали бити свјесни ново настале ситуације у Бобар банци ! Данас је то Бобар банка ! У Бања Луци у центру града опљацкана пословница, исто тако сутра це бити нека нова /не мислеци на Нову банку / мета пљацкаса и .... Мислим да је то толико висе прозирно , и да је крајње вријеме да се сви пробудимо из дугога сна, и да би неко морао постовани народе и представници брцанских институција ! Да нам упали свјетло !

ОДГОВОРИТЕ