Пети огорчен на Французе због Анрија!

Бивши играч Арсенала и Триколора верује да су се његови земљаци огрешили о легендарног нападача.

Фудбал 04.12.2014 | 10:00
Пети огорчен на Французе због Анрија!

Тјери Анри је напустио Њујорк Ред Булсе и све се гласније прича о томе да ће нападач коначно окачити копачке о клин, а и како би Француска требало да испоштује једног од најбољих играча који је играо за ову земљу.

Иако се предлаже организовање пријатељске утакмице са Бразилом тамошња јавност није нарочито загрејана, а Анријев бивши саиграч Емануел Пети тврди да га његови земљаци не цене довољно и да је то велика неправда.
„У Енглеској су подигли статуу Тјерију. То значи много, обожаван је тамо, то ми смета. Шта ми можемо да замеримо Анрију? То што је играо руком против Ирске? Помогао је Француској да се квалификује за Мундијал у Јужној Африци. Није урадио ништа“, рекао је Пети.

Петија је прилично погодило понашање својих земљака те је поштено оплео по њима, а имао је и занимљиве ставове о историјским догађајима.
„Француска је лицемерна и кукавичка. Некад мислим да би били боље вођени да су нас Немци освојили. Анри није омражен, али није ни вољен. Сј...ли су га француски медији после играња руком и он од тада није причао са њима. У Француској нема сарадњу са медијима, па шта? Можда зато што се није осмехивао док је давао голове за Триколоре! То мрзим у овој земљи! Имам доста потешкоћа са Французима, никада нисам видео тако арогантне, снобовске, лажљиве лицемерне људе“, рекао је бивши фудбалер.

Коментари / 0

Оставите коментар