Peti ogorčen na Francuze zbog Anrija!

Bivši igrač Arsenala i Trikolora veruje da su se njegovi zemljaci ogrešili o legendarnog napadača.

Fudbal 04.12.2014 | 10:00
Peti ogorčen na Francuze zbog Anrija!

Tjeri Anri je napustio Njujork Red Bulse i sve se glasnije priča o tome da će napadač konačno okačiti kopačke o klin, a i kako bi Francuska trebalo da ispoštuje jednog od najboljih igrača koji je igrao za ovu zemlju.

Iako se predlaže organizovanje prijateljske utakmice sa Brazilom tamošnja javnost nije naročito zagrejana, a Anrijev bivši saigrač Emanuel Peti tvrdi da ga njegovi zemljaci ne cene dovoljno i da je to velika nepravda.
„U Engleskoj su podigli statuu Tjeriju. To znači mnogo, obožavan je tamo, to mi smeta. Šta mi možemo da zamerimo Anriju? To što je igrao rukom protiv Irske? Pomogao je Francuskoj da se kvalifikuje za Mundijal u Južnoj Africi. Nije uradio ništa“, rekao je Peti.

Petija je prilično pogodilo ponašanje svojih zemljaka te je pošteno opleo po njima, a imao je i zanimljive stavove o istorijskim događajima.
„Francuska je licemerna i kukavička. Nekad mislim da bi bili bolje vođeni da su nas Nemci osvojili. Anri nije omražen, ali nije ni voljen. Sj...li su ga francuski mediji posle igranja rukom i on od tada nije pričao sa njima. U Francuskoj nema saradnju sa medijima, pa šta? Možda zato što se nije osmehivao dok je davao golove za Trikolore! To mrzim u ovoj zemlji! Imam dosta poteškoća sa Francuzima, nikada nisam video tako arogantne, snobovske, lažljive licemerne ljude“, rekao je bivši fudbaler.

Komentari / 0

Ostavite komentar