Илијевски се враћа у Партизан?!

"Гробари су они навијачи који те својом енергијом натерају да играш много боље од својих могућност", рекао је играч Цибоне.

Кошарка 04.12.2014 | 08:20
Илијевски се враћа у Партизан?!

Владо Илијевски се по лепом сећа црно-белих дана! У одговорима на питања навијача на сајту АБА лиге, напоменуо је да постоји могућност да се некад врати у Партизан и да би размислио када би добио такву понуду.

Илијевски је такође говорио о томе у ком клубу му је било најлепше, да ли ће играти за Македонију на Европском првенству, а једно од питања које је добио односило се и на време проведено у београдском Партизану, као и то који су навијачи најбољи пред којима је играо.
„Где год сам играо, навијачи су били битан фактор. У свим клубовима где сам играо су ми остали у лепом сећању. Ипак, навијачи Партизана су они који те својом енергијом натерају да играш много боље од својих могућности", каже Илиевски.

Владо се осврнуо и на то како је изгледало играти у Партизану.
„Време проведено у Партизану ће ми увек остати у лепом сећању без разлике што нисам добио праву прилику. Као млад играч који није добијао велику минутажу, био сам срећан кад сам добро искористио своје минуте на терену. Најдраже су ми ипак биле утакмице где смо освојили трофеј. Тамо сам направио велики корак у кошаркашком смислу и то ми је много помогло у каријери. Ако бих добио понуду из Партизана, сигурно бих о њој добро размислио."

Садашњи кошаркаш Цибоне се осврнуо и на своју инострану каријеру.
„Највише сам као играч уживао у Барселони и Виртус Болоњи, а најмање у Риму играјући за тадашњу Лотоматику и у Истанбулу за Ефес."

Што се тиче наступа на Европском првенству уа македонску репрезентацију, остао је недоречен.
"Кад буде дошло време за то, добро ћу размислити и донећу праву одлуку и за себе и за тим."

Коментари / 0

Оставите коментар