Ilijevski se vraća u Partizan?!

"Grobari su oni navijači koji te svojom energijom nateraju da igraš mnogo bolje od svojih mogućnost", rekao je igrač Cibone.

Košarka 04.12.2014 | 08:20
Ilijevski se vraća u Partizan?!

Vlado Ilijevski se po lepom seća crno-belih dana! U odgovorima na pitanja navijača na sajtu ABA lige, napomenuo je da postoji mogućnost da se nekad vrati u Partizan i da bi razmislio kada bi dobio takvu ponudu.

Ilijevski je takođe govorio o tome u kom klubu mu je bilo najlepše, da li će igrati za Makedoniju na Evropskom prvenstvu, a jedno od pitanja koje je dobio odnosilo se i na vreme provedeno u beogradskom Partizanu, kao i to koji su navijači najbolji pred kojima je igrao.
„Gde god sam igrao, navijači su bili bitan faktor. U svim klubovima gde sam igrao su mi ostali u lepom sećanju. Ipak, navijači Partizana su oni koji te svojom energijom nateraju da igraš mnogo bolje od svojih mogućnosti", kaže Ilievski.

Vlado se osvrnuo i na to kako je izgledalo igrati u Partizanu.
„Vreme provedeno u Partizanu će mi uvek ostati u lepom sećanju bez razlike što nisam dobio pravu priliku. Kao mlad igrač koji nije dobijao veliku minutažu, bio sam srećan kad sam dobro iskoristio svoje minute na terenu. Najdraže su mi ipak bile utakmice gde smo osvojili trofej. Tamo sam napravio veliki korak u košarkaškom smislu i to mi je mnogo pomoglo u karijeri. Ako bih dobio ponudu iz Partizana, sigurno bih o njoj dobro razmislio."

Sadašnji košarkaš Cibone se osvrnuo i na svoju inostranu karijeru.
„Najviše sam kao igrač uživao u Barseloni i Virtus Bolonji, a najmanje u Rimu igrajući za tadašnju Lotomatiku i u Istanbulu za Efes."

Što se tiče nastupa na Evropskom prvenstvu ua makedonsku reprezentaciju, ostao je nedorečen.
"Kad bude došlo vreme za to, dobro ću razmisliti i doneću pravu odluku i za sebe i za tim."

Komentari / 0

Ostavite komentar