Наредних дана о новој транши кредита

Министар финансија Републике Српске Зоран Тегелтија упознао је данас представнике Мисије Међународног монетарног фонда /ММФ/ са активностима на изради економске политике и буџета за 2015. годину.

Република Српска 03.12.2014 | 16:56
Наредних дана о новој транши кредита

"Неопходно је да се све активности приведу крају да би нова влада Републике Српске, одмах по формирању, могла да се укључи у предлагање и усвајање ових докумената кључних за кретање финансија Републике Српске", рекао је Тегелтија.

Састанак са представницима делегације ММФ-а, коју је предводио шеф Мисије Рон ван Руден и резидентни представник ММФ-а у БиХ Рубен Атојан, одржан је у оквиру осмог кварталног прегледа по четвртом стендбај-аранжману, саопштено је из Министарства финансија Републике Српске.

Представници ММФ-а одржаће у наредна два дана низ састанака на техничком нивоу са представницима Министарства финансија и Владе Републике Српске с циљем закључивања редовног кварталног прегледа од којег зависи дозначавање нове транше кредита по стендбај-аранжману.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

лажов

03.12.2014 16:20

Може и ММФ док не стигне кредит од Путина,остало је само да се усагласе техничке финесе.Битно је да свакодневно потврђујемо нашу стабилност,јуче Бобар банка,данас осигурање,сутра.......домино ефекат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Икар

03.12.2014 16:20

Други по популарности... Огледало дрзаве и раде Владе Републике Српске и њени приоритети могу се видјети и кроз анкету Независних Новина за најпопуларнијег министра. У избору ниста цудно осим ако упоредите број гласова по категоријама. У истој анкети цитаоци гласају за министре у Савјету Министара (укупан број гласова око 1900), Министри у Влади ФБиХ - укупан број гласова око 1650) док је у анкети за Министре у Влади Републике Српске гласало невјероватних 16 700 цитаоца) Имам осјецај да је неко додао бар 15 000 гласова измедју прво двоје на листи који воде у избору за Најпопуларнијег Министра у Влади Републике Српске:-) Погледајте и увјерите се сами. До неки дан је било могуце видјети број гласова, док је сада могуце само видјети проценат који Министри добијају од укупног броја гласаца. Толико о дрзави, слободном новинарству и фер анкети за несто не толико вазно осим ако болујете од комплекса низе вриједности... Болесници који су на власти не могу да поднесу пораз па морају силом мјењати и овај вид изјасњавања народа. Лаку ноц...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИКА

03.12.2014 17:29

ДА, али кредите да враца црвена- СНСД банда и њихове породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шупљаци

03.12.2014 17:50

Тегелтија, Жељка и остали, сви имају купљене дипломе. Ни о економији ни о животу, немју три чисте. Која неко мора бити будала да гласа за њих. ужас. Продје живот ни у шта и наопако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

04.12.2014 14:04

Задузујте багро.

ОДГОВОРИТЕ