Narednih dana o novoj tranši kredita

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija upoznao je danas predstavnike Misije Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ sa aktivnostima na izradi ekonomske politike i budžeta za 2015. godinu.

Republika Srpska 03.12.2014 | 16:56
Narednih dana o novoj tranši kredita

"Neophodno je da se sve aktivnosti privedu kraju da bi nova vlada Republike Srpske, odmah po formiranju, mogla da se uključi u predlaganje i usvajanje ovih dokumenata ključnih za kretanje finansija Republike Srpske", rekao je Tegeltija.

Sastanak sa predstavnicima delegacije MMF-a, koju je predvodio šef Misije Ron van Ruden i rezidentni predstavnik MMF-a u BiH Ruben Atojan, održan je u okviru osmog kvartalnog pregleda po četvrtom stendbaj-aranžmanu, saopšteno je iz Ministarstva finansija Republike Srpske.

Predstavnici MMF-a održaće u naredna dva dana niz sastanaka na tehničkom nivou sa predstavnicima Ministarstva finansija i Vlade Republike Srpske s ciljem zaključivanja redovnog kvartalnog pregleda od kojeg zavisi doznačavanje nove tranše kredita po stendbaj-aranžmanu.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

lažov

03.12.2014 16:20

Može i MMF dok ne stigne kredit od Putina,ostalo je samo da se usaglase tehničke finese.Bitno je da svakodnevno potvrđujemo našu stabilnost,juče Bobar banka,danas osiguranje,sutra.......domino efekat

ODGOVORITE
Name

Ikar

03.12.2014 16:20

Drugi po popularnosti... Ogledalo drzave i rade Vlade Republike Srpske i njeni prioriteti mogu se vidjeti i kroz anketu Nezavisnih Novina za najpopularnijeg ministra. U izboru nista cudno osim ako uporedite broj glasova po kategorijama. U istoj anketi citaoci glasaju za ministre u Savjetu Ministara (ukupan broj glasova oko 1900), Ministri u Vladi FBiH - ukupan broj glasova oko 1650) dok je u anketi za Ministre u Vladi Republike Srpske glasalo nevjerovatnih 16 700 citaoca) Imam osjecaj da je neko dodao bar 15 000 glasova izmedju prvo dvoje na listi koji vode u izboru za Najpopularnijeg Ministra u Vladi Republike Srpske:-) Pogledajte i uvjerite se sami. Do neki dan je bilo moguce vidjeti broj glasova, dok je sada moguce samo vidjeti procenat koji Ministri dobijaju od ukupnog broja glasaca. Toliko o drzavi, slobodnom novinarstvu i fer anketi za nesto ne toliko vazno osim ako bolujete od kompleksa nize vrijednosti... Bolesnici koji su na vlasti ne mogu da podnesu poraz pa moraju silom mjenjati i ovaj vid izjasnjavanja naroda. Laku noc...

ODGOVORITE
Name

MIKA

03.12.2014 17:29

DA, ali kredite da vraca crvena- SNSD banda i njihove porodice.

ODGOVORITE
Name

Šupljaci

03.12.2014 17:50

Tegeltija, Željka i ostali, svi imaju kupljene diplome. Ni o ekonomiji ni o životu, nemju tri čiste. Koja neko mora biti budala da glasa za njih. užas. Prodje život ni u šta i naopako.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

04.12.2014 14:04

Zaduzujte bagro.

ODGOVORITE