Нови ударац за МЈ: Повређен и Руни!

Повреда колена је одговор на питање зашто се Енглез није нашао у постави против Стоука.

Фудбал 04.12.2014 | 08:00
Нови ударац за МЈ: Повређен и Руни!

Манчестер јунајтед победио је Стоук са 2:1 головима Маруана Фелаинија и Хуана Мате, али на терену, изненађујуће, није било стрелца пет погодака на претходним утакмицама за Енглеску и Јунајтед. Сви су очекивали да виде Вејна Рунија у шпицу, а на терен је уместо њега истрчао тинејџер Џејмс Вилсон.

Тренер клуба са Олд Трафорда Луј ван Гал открио је да је Руни тражио да игра, али да су анализе показале да је најбоље да пропусти меч убог проблема са коленом.
„У питању је проблем с коленом, а када вам се то догоди никада не знате на чему сте. Мораћемо да сачекамо скенер да би знали озбиљност повреде. Мислим да га овај проблем неће одвојити предуго од терена”, рекао је Ван Гал.

Поред Рунија још Анхел ди Марија и Дејли Блинд имају проблема с повредама, а тренер Црвених ђавола осврнуо се и на њихово здравствено стање.
„Ди Марија нема тешку повреду и он највероватније неће играти против Саутемптона, али никада не знате. Што се тиче Блинда, он неће играти наредне недеље, највероватније ће бити спреман за Божић”, објаснио је ситуацију с повредама Холанђанин.

У следећој утакмици Премијер лиге Манчестер јунајтед гостује трећепласираној екипи на табели Саутемптону 8. децембра од 21 час.

Коментари / 0

Оставите коментар