Novi udarac za MJ: Povređen i Runi!

Povreda kolena je odgovor na pitanje zašto se Englez nije našao u postavi protiv Stouka.

Fudbal 04.12.2014 | 08:00
Novi udarac za MJ: Povređen i Runi!

Mančester junajted pobedio je Stouk sa 2:1 golovima Maruana Felainija i Huana Mate, ali na terenu, iznenađujuće, nije bilo strelca pet pogodaka na prethodnim utakmicama za Englesku i Junajted. Svi su očekivali da vide Vejna Runija u špicu, a na teren je umesto njega istrčao tinejdžer Džejms Vilson.

Trener kluba sa Old Traforda Luj van Gal otkrio je da je Runi tražio da igra, ali da su analize pokazale da je najbolje da propusti meč ubog problema sa kolenom.
„U pitanju je problem s kolenom, a kada vam se to dogodi nikada ne znate na čemu ste. Moraćemo da sačekamo skener da bi znali ozbiljnost povrede. Mislim da ga ovaj problem neće odvojiti predugo od terena”, rekao je Van Gal.

Pored Runija još Anhel di Marija i Dejli Blind imaju problema s povredama, a trener Crvenih đavola osvrnuo se i na njihovo zdravstveno stanje.
„Di Marija nema tešku povredu i on najverovatnije neće igrati protiv Sautemptona, ali nikada ne znate. Što se tiče Blinda, on neće igrati naredne nedelje, najverovatnije će biti spreman za Božić”, objasnio je situaciju s povredama Holanđanin.

U sledećoj utakmici Premijer lige Mančester junajted gostuje trećeplasiranoj ekipi na tabeli Sautemptonu 8. decembra od 21 čas.

Komentari / 0

Ostavite komentar