Манћини хоће оба Ситијева Србина!

Тренер Интера Роберто Манћини спреман је да издвоји велики новац из касе миланског клуба само да би у својим редовима имао српске репрезентативце и чланове Манчестер ситија Александра Коларова и Матију Настасића, преносе енглески медији.

Фудбал 03.12.2014 | 17:20
Манћини хоће оба Ситијева Србина!

Манћини је 2010. године из Лација за 16 милиона фунти довео Коларова међу "грађане", али бек српске селекције никада није успео да се устали у првој постави, јер се на тој позицији такође налази и Гаел Клиши.

Коларов је у јуну потписао нови трогодишњи уговор са тимом из Манчестера, па би то могло да буде највећи проблем за челнике Интера у намери да га врате у Италију. Он је у 149 наступа за Сити постигао 15 голова, освојио две шампионске титуле у националном првенству, један ФА куп и један Капитал куп.

Сити је већ кренуо у потрагу за решењем уколико Коларов напусти "Итихад", па је наредне мета млад Лајвин Курзава из Монака који је такође и на мети Бајерн Минхена.

Осим Коларова, Интер би волео у свом тиму да види и Матију Настасића који је далеко од прве поставе Ситија, док је мета црно-плавих и Џејмс Милнер, фудбалер који више добија прилику са клупе него што је прва опција тренера Мануела Пелегринија.

Коментари / 0

Оставите коментар