Manćini hoće oba Sitijeva Srbina!

Trener Intera Roberto Manćini spreman je da izdvoji veliki novac iz kase milanskog kluba samo da bi u svojim redovima imao srpske reprezentativce i članove Mančester sitija Aleksandra Kolarova i Matiju Nastasića, prenose engleski mediji.

Fudbal 03.12.2014 | 17:20
Manćini hoće oba Sitijeva Srbina!

Manćini je 2010. godine iz Lacija za 16 miliona funti doveo Kolarova među "građane", ali bek srpske selekcije nikada nije uspeo da se ustali u prvoj postavi, jer se na toj poziciji takođe nalazi i Gael Kliši.

Kolarov je u junu potpisao novi trogodišnji ugovor sa timom iz Mančestera, pa bi to moglo da bude najveći problem za čelnike Intera u nameri da ga vrate u Italiju. On je u 149 nastupa za Siti postigao 15 golova, osvojio dve šampionske titule u nacionalnom prvenstvu, jedan FA kup i jedan Kapital kup.

Siti je već krenuo u potragu za rešenjem ukoliko Kolarov napusti "Itihad", pa je naredne meta mlad Lajvin Kurzava iz Monaka koji je takođe i na meti Bajern Minhena.

Osim Kolarova, Inter bi voleo u svom timu da vidi i Matiju Nastasića koji je daleko od prve postave Sitija, dok je meta crno-plavih i Džejms Milner, fudbaler koji više dobija priliku sa klupe nego što je prva opcija trenera Manuela Pelegrinija.

Komentari / 0

Ostavite komentar