Отргнути СИПУ од Додика

Предсједник РС-а и вођа СНСД-а Милорад Додик је у задњи трен мистериозним акробацијама намакнуо скупштинску већину, коју су неки у Бањалуци већ погрдно прозвали “папкарска већина”, и избјегао политичку ломачу коју му је припремао противнички Савез за промјене.

Република Српска 04.12.2014 | 07:41
Отргнути СИПУ од Додика

Додиков СНСД није ликвидиран с владајућег трона у ентитету, међутим еуфорији нема мјеста јер је економско-социјално стање у РС-у, као и у цијелој држави, сабласно, и питање је велико хоће ли у овој земљи иједна влада преживјети мандат пред извјесним уличним стампедом огорчених људи.

Кочнице

Странка Милорада Додика, по свему судећи, неће бити дио владајућих структура на државном нивоу. Тога су очигледно у СНСД-у свјесни па је и сам страначки шеф Милорад Додик отворено запријетио загорчавањем живота будућем Вијећу министара и другим државним институцијама у Дому народа државног Парламента.

Групација окупљена око СДА, ДФ-а и Савеза за промјене је увјерена како може осигурати парламентарну већину на државном нивоу која ће, с ХДЗ-ом БиХ, и прагматично елиминисати Милорада Додика из будуће државне власти.

У образложењима својих политичких антагонизама наспрам Додика и његовогог СНСД-а с једне и симпатизирања Савеза за промјене с друге стране, кључни изборници Бакир Изетбеговић, СДА, и Жељко Комшић, челник ДФ-а, појаснили су како је Милорад Додик годинама највећи кочничар напретка БиХ на европском путу и највећи подривач темеља државности БиХ.

Објективно, то је необорива и доказана теза коју чак ни сам Милорад Додик никада није скривао, нарочито кад се ради о чланству БиХ у НАТО савезу, а мора се признати да се није посебно ни жртвовао да БиХ буде још ближа и ЕУ-у. Напротив, Милорад Додик је, гдје год је стигао, износио црне прогнозе о распаду државе БиХ и колико год је могао својим блокадама је покушавао представити Србима и свијету да је ова земља немогућа пројекција.

Све то, међутим, има још један дебели, врло интригантан, разлог због чега је Милорад Додик, односно СНСД, непожељан у државној власти. Како се, наиме, сазнаје неки међународни кругови желе по сваку цијену од Додика отргнути СИПА-у, најмоћнију државну полицијску агенцију. Тај паклени пројекат је могуће провести једино смакнућем директора СИПА-е Горана Зупца, који је, по многима, инсталирани громобрански штит за све покушаје да се било што почне чачкати око неких сумњивих финансијских малверзација актуелног предсједника РС-а и бившег ентитетског премијера.

Има логике у таквим поставкама. Треба се само присјетити колико је Милорад Додик напорно лобирао и уцјењивао бошњачке политичке партнере да у расподјели власти челна позиција у СИПА-и припадне СНСД-у. Као залог је несебично трговао другим полугама власти па и на штету РС-а. Чим је бивши помоћник у СИПА-и за подручје организованог криминала и садашњи директор Федералне управе полиције Драган Лукач почео истраживати Додикове сумњиве намјештаљке око аутопута Бања Лука – Градишка, уносне грађевинске подухвате па и градњу виле на Дедињу у Београду, узнемирени Милорад Додик прво је насрнуо на тадашњега несавитљивог директора СИПА-е Мирка Лујића, а потом није одустао док није излобирао и Лукачев прогон из те агенције. Још кад је БиХ под страшним притиском напустио Рафи Грегориан, пут за окупирање СИПА-е је био прокрчен.

Елиминација

И већ 2012. године на позицију шефа те најмоћније, а за Додика најопасније државне полицијске агенције, инсталиран је Горан Зубац. Подсјећамо, тада су кандидати за директора СИПА-е били и тадашњи шеф Мирко Лујић, начелник ЦЈС-а Требиње Горан Зубац, директор Полиције у Дистрикту Брчко Горан Лујић, начелник Регионалног уреда Граничне полиције БиХ у Бијељини Ново Благојевић и радник у Граничној служби у Сарајеву Раде Достанић.

Своје повјерење Милорад Додик је ипак поколнио Зупцу, преко којег је инсталирао панцирни сигурносни обруч од било каквих истражних радњи. Након што је некадашњи ратни полицијски шеф из Рајловца и Илиџе, а касније и у Требињу, ставио криминалистичку полицију под своју палицу, Додик је могао мирно спавати и пркосити својим домаћим завјереницима, али и међународној заједници.

Ако је вјеровати спекулацијама које се могу чути и неким међународним круговима, клупко се, чини се, почело одмотавати опет уназад. Пројекцијом елиминисања из државне власти Милораду Додику се, макар и ограничено, одузимају саботерски политички алати, а истовремено му се жели “глава уцијенити” и стегнути обруч око сумњивих финансијских малверзација тргањем из власништва управо СИПА-е.

Како још увијек нису успјели доста јалови, неспретни, па чак и прозирно монтирани, тужитељски покушаји смакнућа директора СИПА-е Горана Зупца, преостао је једино онај најубојитији инструмент легалне прерасподјеле позиција у државним полицијско-обавјештајним, па и другим агенцијама између странака које ће формирати ново Вијеће министара.

То би требало значити да ће Савез за промјене довести свога човјека на чело СИПА-е и тиме би Милорад Додик био развлаштен и имао би основан разлог за забринутост. Док се та нова кадровска укрштеница не рјеши и док је овакав састав парламентарног независног одбора, Горан Зубац ће у судницама ипак бити спокојан.

Губљењем политичке заштите на државном нивоу од “протјераног” СНСД-а, позиција шефа СИПА-е у пакету с Милорадом Додиком ће бити знатно рањивија.

Извор: Дневни лист

Коментари / 52

Оставите коментар
Name

Никола

03.12.2014 08:16

Главни циљ владе трба да смјести Додика да одговори гдје су народне милијарде марака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

03.12.2014 08:19

Морале би поцети са радом институције, јер их народ плаца, а не да стите криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФБи

03.12.2014 08:22

кад би СИПА била у правим рукама свима у БИХ било било би боље

ОДГОВОРИТЕ
Name

морски плодови

03.12.2014 08:25

од свих плодова мора, ова СИПА ми је најслађа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

03.12.2014 08:25

СВИ СУ ДОБРИ САМО НЕК СУ ПРОТИВ СРБА. СУПЕР ЈЕ ТО ЈЕР ДОДИК ЈЕ. ХРВАТ ИЗ ЛАКТАСА

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНАД

03.12.2014 08:38

ТРЕБА ОВО СВЕ ДОЦЕКАТИ АЛИ СИГУРНО ДОЛАЗИ ВРИЈЕМЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ РАЦУНА ОВОМ НАРОДУ ЈЕР СЕ ПОКАЗАЛО ДА СУ ПОЛИТИЦАРИ НАЈВЕЦЕ ЗЛО КОЈЕ ИМАМО ГОРИ СУ И ОД ПОПЛАВА БОЛЕСТИ БИЈЕДЕ СИРОМАСТВА НАПРАВИЛИ СУ ТАКАВ СИСТЕМ ДАЈЕ САМО ЊИМА ДОБРО А НАС КО Ј.БЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

03.12.2014 08:38

Само да се Сипица отргне па да пусти пипке :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

сад је ваљда све јасно

03.12.2014 08:40

Зељкица је добила премијерско мјесто јер је пред новинарима ил недо Бог у СИПИ могла да понови оно са снимка. Под Зубцем ова Сипа није била у стању да сацува пар стотина метара зграде дрзавног прецједниств од паљења а камо ли да се носи са политицком корупцијом. Било ко нови да додје требо би под хитно на разговор довести и папка пензионера и папка бизнисмена и испитати их а у фази послије саслусат у својатву оаумњицене особе нову мандатарку. Послије и њеног ментора и сефа

ОДГОВОРИТЕ
Name

лела

03.12.2014 08:42

Да је само Додик проблем у овој држави...,или ви сваки проблем везујете за Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дацо БЦ

03.12.2014 08:46

Ако се у врх сипе инсталира неко ко је спреман да гони Додика, ја предвиђам слиједећи сценарио: 1. Додик почиње да кука како се врши хајка из Федерације зато што је он заштитник Републике Српске, 2. Исценираће неки терористички напад или грађанску непослушност како би имао оправдање да се зачаури и покуша да ојача овлаштења полиције РС, 3. Долази до насиља на етничкој основи. Надам се да гријешим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

03.12.2014 08:47

То је тачно, али је тачно и то да се преко Додика жели срушити (укинути) Република Српска. То је процес који ће трајати, али то је циљ запада и оствариваће га, не преко Бошњака, него преко Хрвата у Хрватској и БиХ. Додик, да је прави патриота како се жели представити, треба да то схвати, повуче се мало у страну, препусти иницијативу у СНСД неком умјеренијем и мудријем, и понуди СЗП стварање ВЕЛИКЕ КОАЛИЦИЈЕ (САВЕЗА). СССС (Само Савез Српску Спашава). То исто важи и за Босића (СДС). Сви у РС су насјели (навучени) на западну стратегију подјела српском народа (па колико нас у РС има) и сад присуствујемо развоју сценарија преноса надлежности са РС на БиХ (доста је тога већ урађено), слабљења утицаја РС, и на крају њеног гашења. Памет у главу Срби (ако се Срби), уједините се и сложите, и поштујте своје комшије Бошњаке и Хрвате, јер они су, као и Срби, реалност БиХ. Додиков популизам и ратнохушкачка реторика омогућила му је да дође на власт и да се на њој одржи 9 година, али је то потрошна роба и он је сад дефинитивно потрошио све кредите и код народа. Да није било крађе гласова (то је и птицама на грани јасно) већ би се то и на овим изборима показало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вулин

03.12.2014 08:54

Ако Изгуби СИПУ то тада неце бити само Милетов проблем. Висе од пола снсд мораце иза браве. Вецина цланова снсд је водеци се лицним интересима вец дубоко у криминалу. МИи у РС немамо толике затворске капацитете коликп би било пптребно

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ за ПЕРИЦУ

03.12.2014 09:00

Додик јесте патриота али само за свој џеп. Он није ни С од Србина, а сад кад му тоне брод и кад ће му СИПА покуцати на врата ти би да он удрузује србе а заборавио си да је Савез назвао Савез за сахране е овај пут мој Перице то ти не пије воде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

03.12.2014 09:20

Треба ударити на врх криминалне екипе тј. на додика а остали ће се сами разбити а онда их је лако процесуирати!Видјећете само панику медју снсд екипом кад се отворе прве истраге, а Босић неће и не смије губити пуно времена, него мора одмах ударити по њима.Не тренба заборавити ни УИО и Шпирића.Опљачкали су 2 милијарде км а све преко Миле.Такодје ни РАК(регулаторну агенцију за комуникације) која ће одмах "ударити" по Милиној телевизији-ртрс-у!

ОДГОВОРИТЕ
Name

монализа

03.12.2014 09:21

Нек се узда у "нумбер 1" папка из београда, папка који је покушао спријечити промјене у Републици Српској. Направили су септичку јаму од ње али ћемо је очистити. Позлатити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

03.12.2014 09:38

"Додик кочи евро-интеграције" - аутор теxт-а игра на карту не знања. Другим ријечима, ко кочи питање Сејдић/Финци? Додик или они? Ко има максималистичке захтјеве по питању војне имовине? Додик или они? Ово је ситуација ругала се врана врани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

03.12.2014 09:45

Једна молба за уредника портала. Молим Вас да не постављате слике лакташког лопова уз текст. Не могу га више ни гледати. Текстови су ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батан

03.12.2014 10:06

Подржавам престанак објављивања његових слика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија...

03.12.2014 10:13

Најлогицнији сценарио да цика Баја направи тал са вехабијама и слицним, и да ови несто рокну у Р. С.... Макар се вехабије звале Марко или Стево...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марли

03.12.2014 10:23

Немојте бити смјесни, сви слузбеници СИПА који су уцествовали у раду на документовању пријава против резима систематски су прогоњени и понизавани 6 година. Данас су инсталирани нови људи резима, у току је конкурс за највисе цинове, са познатим исходом и ту се затвара круг. Касно је за промјене, све је вец унистено...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВИНА ПРИЦА

03.12.2014 10:28

ТРЕБА СИПИ ПЛАТУ ПОВЕЦАТИ.СВАКЕ ГОДИНЕ СВЕ МАЊА И МАЊА А КРИМИНАЛА СВЕ ВИСЕ КО ЦЕ СЕ ЗА МАЛЕ ПАРЕ БОРИТИ СА ВРХУНСКИМ КРИМИНАЛЦИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

03.12.2014 10:28

све те институције стоје за заститу криминалаца висег степена плацени из народни пара смањују пензије плате поскупљују порезе струју све да би се подкупиле инстуције јадан је овај народ цијена тога је наивност и глупост цим ми обилујемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

О банци

03.12.2014 10:30

Јутрос радио републике српске је добио лазно саопстење да је обезбједјење агенције Бонд у пљацки НЛБ банке разорузано.Поуздано знам да у послијеподневним сатима обезбједјење уопсте нема орузје,тако да на сву срецу нема страдалих.ц

ОДГОВОРИТЕ
Name

требиње

03.12.2014 10:32

Е то је прави потез. Јер додик има под својом палицом и Сипу и МУП РС. Знаци обезбједио је то да мозр да ради ста хоце да нема ко да процесуира и покрене дјела која праве они његови тајкуни који пљацкају и на разне друге нацине краду дрзавни новац. Сваки градјанин требиња зна да је криминал који се десавао годинама у требињу прикривао лицно Горан Зубац. За једну ноц би се у требињу украло по 5 возила а за годину по 180-200 возила а све то за врјеме када је зубац био нацелник ЦЈБ Требиње. Зубац се за то врјеме приклонио додиковом вјерном другу владики григорију који је после одиграо пресудну улогу у именовању директора сипе. Такодје је зубац прије него сто је напустио цјб требиње оставио за нацелника цјб свог полтрона драгана носовица и остале командире у цјб.који и дан данас прикривају криминал који се десава под заститом горана зубца. Тако да ако успијете ви узети мјесто директора сипе доддик је готов јер свак други ко би радио постено и по закону би додика стрпао у затвор на 200 година јер је и то мало за све ста је урадио овој дрзави и овом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Китић

03.12.2014 10:36

Живјела СИПА,још једино њој вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кј

03.12.2014 10:37

МИСЛИМ ДА МУ ЈЕ ДЕФИНИТИВНО САД КРАЈ ПЉЦКЕ, А МИСЛИМ ДА СЕ НЕ МОЗЕМО ОПОРАВИТИ ЗА 50 ГОД. САМО НЕК СИПА РАДИ ПО ЗАКОНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

03.12.2014 10:43

Нема везе ко је Србин а ко није, лопов је Лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хускиц56@емаил.цом

03.12.2014 10:49

Е Срби Срби!!Док год будете мисљења :Нек је на власти Насх цовјек па нека и краде.Катастрофа Видите ли да вас Баја одведе у пропаст.Видите ли како користи Сипу да га не могу контролирати.Буди постен па није вазно ко те контролира аки имасх за све богатство покрице.Баја Вас је опет задузио за само "писљивих"240 милиона.Како то вратити??Те це паре отици за пензије и ста онда.Баја с тиме купује социјални мир док је он на власти а кад буде требали врацатибРусима паре????Оде Баја преко гране са милионима а Ви Срби је...е се гризите се измедју себе. Стереотипна је српска фраза : ИМАЦЕМО СВОЈУ ДРЗАВУ ПА МАКАР У ЊОЈ ЈЕЛИ КОРИЈЕЊЕ"Да ли ,ви постени Срби уопсте знате у каквим сте дре..у због Додика??Да ли знате да имате 15000 пензионера висе него радника???Не знате??Да ли знате да по статистици ОЕЦД-а РС је испод Албаније по БДП-у??Сви они екстреми ,па било са које стране долазили,морају једном за увијек да схвате: Босна је осудјена на све три народа Србе ,Хрвате и Босњаке.Онај ко мисли друкције осудјива Босну на 100 годисње ратовање.Коме то одговара??Лудјацима !!Зато памет у главу а лопату у руке па на посао.Док то не схватите јос увијек цемо гледати како сиротиња продаје 3литра нафте у канистеру покрај цесте.Па сретно љубитељи земље по којој ходате па како год се зове само да НАМ ЈЕ ЗИВОТ БОЉИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

03.12.2014 10:51

Имам једно питање за све србе у БиХ далибисе одрекли да не постоји Рс да постоји једиствена БиХ под условом да имају сва своја права као и остали народ и даје воле као своју дрзаву и дасу запослени и да имају плате сваки мјесец 1500марака и да имају добар закон здраство спорт културу итд хвала на одговору у напрјед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синдјелиц

03.12.2014 11:09

У РС влада одавно безакоње, некадасњег дивљег Запада а данас демократске водеце силе у свету. Мислим на каубојско време САД.Ова наса власт нас јаси као каубој коња, ја ценим саобрацајну полицију! или ставите се у козу полицајца који вас иза цоска или грма вреба на сваком кораку због брзе возње, Тај полицајац зна ста му министар са председником ради-краде па засто не би и он узимао по 10-марака или евра, благо нама који брзо возимо док они узимају алал и наздравље им било, јер лепо нама а лепо и њима зивела народна милиција ДОЛЕ криминална и ВЛАДА којом управља АЛ -Капоне цитај МИЛЕ-РОНХИЛЛиз Бање Луке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

03.12.2014 11:32

Нека га јос мало. На крају це заврсити као Саддам, Гадафи и остали диктатори. Видецете ускоро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Достанић Станари

03.12.2014 12:30

Ничија никад није свјетлила до зоре,па тако неће ни КРИМИНАЛЦА Додика.С лакоћом се може израчунати да нас је у РС више коштао његов СНСД од свих ратних и поратних збивања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

03.12.2014 14:28

Зна ли ико гдје је Никола Шпирић? Човјека више апсолутно нема у медијима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

уцимо од њих

03.12.2014 14:38

Засто не би народи у БиХ уцили од својих политицара те се по потреби удрузили да би нам било боље, као сто то и они раде, цим има интереса удрузе се и превазидју проблем :) кад се појави веци интерес од постојецег раздрузују се итд и тако у круг :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

каја

03.12.2014 14:55

НЕКО ПИТА ЗА СПИРИЦА ОН ЈЕ КОД МЕНЕ НА ТРЗНИЦИ ДИЈЕЛИМО ПРОФИТ ОД ОПЉАЦКАНОГ НОВЦА ДОБАР ТАЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

зипа

03.12.2014 15:02

СИПА ПРВО ТРЕБА ХАПСИТИ СВЈЕДОКЕ САРАДНИКЕ ИНТЕГРАЛЦЕ, СТАНКОВИЦЕ, ЦУБИЦЕ ЦИЦИЦЕ, ДЈУРИЦЕ, БАБИЦЕ, ИЛИЦЕ, ДАВИДОВИЦЕ, КУВАЉЕ, РОГУЉИЦЕ, НИНИЦЕ, ИТД ИТД, ПА КАД СЕ ПЈЕСМА УХВАТИ ОНДА ЈЕ ЛАКО ОВЕ ВИСОКО ПОЗИЦИОНИРАНЕ ЛОПОВЕ КОЈИ СУ ОВИМ ПРИМИТИВЦИМА ПОЛУПИСМЕНИМ ОМОГУЦИЛИ ДА ПОКРАДУ СВЕ БУДЗЕТЕ А ПРИЈЕ РАТА НИЈЕ ИХ ПАС ИМАО ЗАСТА УЈЕСТИ А САДА МИЛИЈАРДЕРИ. МА ДОЗИВОТНА И СВЕ ОДУЗЕТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лази за РТРС

03.12.2014 15:27

Измедју осталог засто баналуцки ЦЈБ не саопсти да агенција Бонд у НЛБ банци у послијподневним цасовима је дрзала непријављене раднике без наорузања.Ријец је о пљацки банке у Екватор центру

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ за ЗИПА

03.12.2014 15:36

ИЗ ове екипе ослободи Рогуљица то је господин који се радја једном у сто година, био ми је директор кад није било појма о рату 88. године али га је ратна и послије ратна банда увукла под своје скути зелим му да позиви 100 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подметање за медије

03.12.2014 15:43

Из агенције Бонд Бања Лука сконтали су синоц да их фотографису са атв телевизије и испред НЛБ банке поставили су радника да изадје,а у тој банци послијеподне су дрзали непријављене раднике без орузја.Али нека нико није страдао. Ријец је о пљацки банке НЛБ у Екватор центру

ОДГОВОРИТЕ
Name

ззззз

03.12.2014 16:42

МИСЛИМ ДА ЈЕ СПИРАН ПРВИ НА РЕДУ ЗА ФИНУ ОБРАДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ебига

03.12.2014 16:42

Он ће србовати а траву ћемо ми јести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

03.12.2014 17:05

СЛАЖЕМ СЕ СА ЛЕЛОМ,ПА ЗАР ЈЕ СИПА САМО РАДИ СРПСКЕ?ИЗГЛЕДА ДА У ФЕДЕРАЦИЈИ НЕМА КРИМИНАЛА,КОРУПЦИЈЕ,НЕПОТИЗМА ИТД.ЗАР НАС ЈЕ ПОЛИТИКА ТОЛИКО ПОДЕЛИЛА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

03.12.2014 17:26

Ма каква СИПА.То је превара и користе је само за хапсење Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За правду

03.12.2014 17:55

Да небуде забуне борио сам се за Републику Српску од првог до задњег дана рата.Оцекивао сам да це нам по заврсетку рата доци бољи дани. Ни у сну нисам оцекивао да це нам Републику Српску водити дезертери и криминалци. Нисам оцекивао да це нам дјеца а и вецина нас радити код вецине послодаваца без редовне плате, без уплацених доприноса за пензионо и здравствено осигурање, а да не спомињем топли оброк и сл. Зато вас питам: Да сте којим слуцајем у некој западноевропској дрзави, запослени, добијате редовну плату од које мозете пристојно зивјети, плацени су вам доприноси, загарантована су вам људска, вјерска и свака друга права, да ли би вам знацило несто како се та дрзава зове? Ста ми сад знаци то сто се земља у којој зивим зове Република Српска ако у њој владају људи који су сами себи сврха а вецина народа зиви близе бједи него нормалном зивоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Поштоваоцима СИПЕ

03.12.2014 17:55

Видим да волите СИПУ и БиХ, ццццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиша

03.12.2014 18:09

Нахвалише Лукача, Грегоријана, Лујића, Рада Достанића Нова Благојевића, СИПА-у, промовишу Бакира И комшића, пуна уста БиХ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

цси

03.12.2014 19:54

Тако и треба јер је Додик вецином постављао полтроне и пицке од људи без карактера и ибраза на цело дрзавних институција конкретно Лујиц.'

ОДГОВОРИТЕ
Name

КЈ

03.12.2014 22:00

ЛОПОВ ЈЕ ЛОПОВ, ОН КРАДЕ ОД НАСЕ ДЈЕЦЕ БИО МИЛОРАД, ИВО ИЛИ РАМИЗ, ЉУДИ СЕ ВЕСЕЛЕ ЗБОГ ТОГА СТО ЈЕ ДОСАД БИЛО (НЕ)ДОДИРЉИВИ, ТО ЈЕ БИЛО УВЕЗАНО ИСТО ПАУКОВА МРЕЗА, СВЕ ПОДОБНИ ЉУДИ СУ БИЛИ НА ЈАКИМ МЈЕСТИМА, АЛИ МИСЛИ ДА ЦЕ САД БИТИ СВЕ ДРУГАЦИЈЕ, НЕЦЕ ВИСЕ МОЦИ МИРНО СПАВАТИ ЛОПОВИ И ТАЈКУМИ И НЕМА ВЕЗЕ ДАЛИ ЈЕ СРБИН , БОСЊАК, ХРВАТ ОН ЈЕ Л О П О В И ТАЦКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

04.12.2014 06:13

Додик је сам себи загорчао зивот са својим бахатим понашањем. Тако сви пропадају који су грамзиви, па ће ако бог да и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

04.12.2014 17:04

СТО МИСЛИТЕ ДА СЕ ДОДИК БОЈИ СИПЕ - НИКАД НЕЦЕ КРЕНУТИ НА ЊЕГА, ИМА ОБРУЦ И ЉУДЕ ДА МУ НЕ МОГУ ПЕРА ОДБИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

05.12.2014 11:44

Гдје је руски кредит сто је обецавао пред изборе? Сто се Дом студената на Палама не зове по Карадзицу? И то је обецавао пред изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

05.12.2014 16:19

Република Српска је гарант Србима за опстанак у БиХ. Доста је се зла пролило по овој напаценој земљи. И не треба спорити ни од било којег народа осим једино Срба у БиХ ако зеле га угасит или они су једини ко то мозе направит. Ово све остало је сувисе луда прица. А сто се тице пљацке то нам је у крви теско је то искоријенити.

ОДГОВОРИТЕ