Комшилук: Лед оковао дрвеће, срушени далеководи (ВИДЕО)

Око 40.000 домаћинстава у предграђу Будимпеште остало је у уторак без струје, пошто су ледена киша и срушено дрвеће прекинули далеководе, саопштила је мађарска Агенција за ванредне ситуације.

Свијет 03.12.2014 | 07:32
Комшилук: Лед оковао дрвеће, срушени далеководи (ВИДЕО)

Пошто је слој леда дебљине и до 10 центиметара оковао дрвеће, гране и цела стабла су се ломили, угрожавајући читаве шуме на надморској висини испод 400 метара, које су затворене како би се избегле несреће.

У једном кварту у Будимпешти, власти су поручиле родитељима да не шаљу децу у школу, јер би на путу до ње морала да пролазе испод дрвећа, пренео је Ројтерс.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Срдјан М

03.12.2014 07:54

Засто Фино не кажете да струја у наредне 3 године мора да поскупи 300%. Небитно на то ко це бити на власти јер је то везано за цитав регион!!! А то добро зна и Бореновиц и оба директора регулаторне агенције ФБиХ и Републике Српске . Јер су сви били присутни на састанку гдје су присуствовали сви сто несто знаце у енергецком сектору на балкану и сире! Само нека се сјете састанка у Сплендиду прије два и по мјесеца!!! А ако не могу сјетити имам ја цитав видео снимак па цу им радо дати да се присјете ста су сами рекли!!!

ОДГОВОРИТЕ