Komšiluk: Led okovao drveće, srušeni dalekovodi (VIDEO)

Oko 40.000 domaćinstava u predgrađu Budimpešte ostalo je u utorak bez struje, pošto su ledena kiša i srušeno drveće prekinuli dalekovode, saopštila je mađarska Agencija za vanredne situacije.

Svijet 03.12.2014 | 07:32
Komšiluk: Led okovao drveće, srušeni dalekovodi (VIDEO)

Pošto je sloj leda debljine i do 10 centimetara okovao drveće, grane i cela stabla su se lomili, ugrožavajući čitave šume na nadmorskoj visini ispod 400 metara, koje su zatvorene kako bi se izbegle nesreće.

U jednom kvartu u Budimpešti, vlasti su poručile roditeljima da ne šalju decu u školu, jer bi na putu do nje morala da prolaze ispod drveća, preneo je Rojters.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Srdjan M

03.12.2014 07:54

Zasto Fino ne kažete da struja u naredne 3 godine mora da poskupi 300%. Nebitno na to ko ce biti na vlasti jer je to vezano za citav region!!! A to dobro zna i Borenovic i oba direktora regulatorne agencije FBiH i Republike Srpske . Jer su svi bili prisutni na sastanku gdje su prisustvovali svi sto nesto znace u energeckom sektoru na balkanu i sire! Samo neka se sjete sastanka u Splendidu prije dva i po mjeseca!!! A ako ne mogu sjetiti imam ja citav video snimak pa cu im rado dati da se prisjete sta su sami rekli!!!

ODGOVORITE