Рајевац: Паре небитне, хоћу на клупу БиХ!

Милован Рајевац заиста жели да преузме фудбалску репрезентацију Босне и Херцеговине. Мисли да може да је води до доброг резултата.

Фудбал 03.12.2014 | 00:00
Рајевац: Паре небитне, хоћу на клупу БиХ!

Чланови "ад-хок" комисије Фудбалског савеза Босне и Херцеговине (ФС БиХ) наставили су у уторак разговоре с кандидатима за селектора фудбалске "А" репрезентације БиХ.

У малом босанском граду Олову обавили су, како кажу, "задовољавајући разговор с Милованом Рајевцем", српским стручњаком који је са селекцијом Гане играо четвртфинале Мундијала 2010. године у Јужној Африци.

Рајевац је током разговора с представницима ФС БиХ истакао да не жели велики новац, да је спреман да прихвати услове који му буду понуђени, јер истински жели бити селектор те екипе.

Сматра да са националним тимом БиХ може да направи добре резултате.

"Бити селектор БиХ за мене је изазов. Заиста, волео бих ако би се челници ФС БиХ одлучили за мене. Била би ми част водити квалитетну репрезентацију као што је БиХ. У сваком случају, верујем да ће људи у Савезу донети праву одлуку и да ће БиХ играти и побеђивати као што је био случај у квалификацијама за Светско првенство у Бразилу", рекао је Рајевац.

Комисија ФС БиХ, осим с Рајевцем, до сада је преговарала с Вахидом Халилхоџићем, који је одбио да постане наследник Сафета Сушића на ужареној клупи.

Они с којима су јуче обављени разговори прихватили би посао селектора. То су Блаж Слишковић, Драган Окука и Мехмед Баждаревић.

До краја седмице разговараће и с Амаром Осимом, Фаруком Хаџибегићем и највероватније Немцем Феликсом Магатом.

Потом, комисија ће скратити листу кандидата од којих ће један од њих на седници Извршног одбора ФС БиХ 11. децембра бити изабран за селектора БиХ. Нови селектор имаће задатак да екипу врати на победнички колосек и да са БиХ покуша да избори пласман на ЕУРО 2016.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милан

02.12.2014 23:36

подржавам, један од бољих кандидата са довољно стручности и знања да нас одведе на европско

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

03.12.2014 05:03

Ја немам ништа против овога човјека, јер једноставно ... први пута чујем за њега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мујо

03.12.2014 07:54

Још једном да поновим, Милован Рајевац је заслужио да буде селектор репрезентације БИХ. Надам се да у ФН САВЕЗУ БИХ, нече експериментисати са бившим селекторима. Пружите господину Рајевцу прилику да се докаже.Кад видим кандидате са ким ови разговарају попут: Магата, Слишковића, Амара Осима, Баждаревића, Хаџибегића, просто ме језа ухвати. Надам се да че чланови савеза из Републике Српске истрајати у захтјеву да Рајевац буде селектор БИХ.

ОДГОВОРИТЕ