Rajevac: Pare nebitne, hoću na klupu BiH!

Milovan Rajevac zaista želi da preuzme fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Misli da može da je vodi do dobrog rezultata.

Fudbal 03.12.2014 | 00:00
Rajevac: Pare nebitne, hoću na klupu BiH!

Članovi "ad-hok" komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH) nastavili su u utorak razgovore s kandidatima za selektora fudbalske "A" reprezentacije BiH.

U malom bosanskom gradu Olovu obavili su, kako kažu, "zadovoljavajući razgovor s Milovanom Rajevcem", srpskim stručnjakom koji je sa selekcijom Gane igrao četvrtfinale Mundijala 2010. godine u Južnoj Africi.

Rajevac je tokom razgovora s predstavnicima FS BiH istakao da ne želi veliki novac, da je spreman da prihvati uslove koji mu budu ponuđeni, jer istinski želi biti selektor te ekipe.

Smatra da sa nacionalnim timom BiH može da napravi dobre rezultate.

"Biti selektor BiH za mene je izazov. Zaista, voleo bih ako bi se čelnici FS BiH odlučili za mene. Bila bi mi čast voditi kvalitetnu reprezentaciju kao što je BiH. U svakom slučaju, verujem da će ljudi u Savezu doneti pravu odluku i da će BiH igrati i pobeđivati kao što je bio slučaj u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu", rekao je Rajevac.

Komisija FS BiH, osim s Rajevcem, do sada je pregovarala s Vahidom Halilhodžićem, koji je odbio da postane naslednik Safeta Sušića na užarenoj klupi.

Oni s kojima su juče obavljeni razgovori prihvatili bi posao selektora. To su Blaž Slišković, Dragan Okuka i Mehmed Baždarević.

Do kraja sedmice razgovaraće i s Amarom Osimom, Farukom Hadžibegićem i najverovatnije Nemcem Feliksom Magatom.

Potom, komisija će skratiti listu kandidata od kojih će jedan od njih na sednici Izvršnog odbora FS BiH 11. decembra biti izabran za selektora BiH. Novi selektor imaće zadatak da ekipu vrati na pobednički kolosek i da sa BiH pokuša da izbori plasman na EURO 2016.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milan

02.12.2014 23:36

podržavam, jedan od boljih kandidata sa dovoljno stručnosti i znanja da nas odvede na evropsko

ODGOVORITE
Name

xy

03.12.2014 05:03

Ja nemam ništa protiv ovoga čovjeka, jer jednostavno ... prvi puta čujem za njega!

ODGOVORITE
Name

Mujo

03.12.2014 07:54

Još jednom da ponovim, Milovan Rajevac je zaslužio da bude selektor reprezentacije BIH. Nadam se da u FN SAVEZU BIH, neče eksperimentisati sa bivšim selektorima. Pružite gospodinu Rajevcu priliku da se dokaže.Kad vidim kandidate sa kim ovi razgovaraju poput: Magata, Sliškovića, Amara Osima, Baždarevića, Hadžibegića, prosto me jeza uhvati. Nadam se da če članovi saveza iz Republike Srpske istrajati u zahtjevu da Rajevac bude selektor BIH.

ODGOVORITE