Звезда жели да врати Мудринског!

Корпулентни нападач који је напустио Љутице Богдана по доласку Абиоле Дауде сада је поново занимљив црвено-белима, али је све још у фази иницијалног опипивања пулса.

Фудбал 03.12.2014 | 08:40
Звезда жели да врати Мудринског!

Зоран Стојадиновић није посебно ценио квалитете Огњена Мудринског, иако је стамени момак из Србобрана јесењу полусезону завршио са девет голова на конту. Абиола Дауда је био пик тадашњег спортског директора Црвене звезде. Али нема више Дауде, отишао је и Драган Мрђа, напад црвено-белих више не делује тако убојито, па би у Љутице Богдана радо Мудринском поново уручили дрес са Звездиним грбом.

Незванично се може сазнати да су иницијални контакти већ успостављени, али је све још далеко чак и од конкретне понуде, а камоли од дефинитивног повратка Мудринског у табор клуба за који навија од малена.

Повољна околност за Звезду је што уговор Мудринског са швајцарским клубом Арау истиче следећег лета, а с обзиром на то да некада млади репрезентативац Србије није у првом плану код тренера Свена Христа, већ обавља улогу џокера са клупе, није немогуће да би у јануару обе стране пристале на растанак.

Прихвати ли Мудрински да се врати у клуб који га се прилично лако одрекао тренер Ненад Лалатовић би добио и четврту опцију у нападу, а чини се да је тако нешто неопходно, јер Ђорђе Ракић, Ђорђе Деспотовић и Лука Јовић нису ове јесени били претерано ефикасни.

Коментари / 0

Оставите коментар