Zvezda želi da vrati Mudrinskog!

Korpulentni napadač koji je napustio Ljutice Bogdana po dolasku Abiole Daude sada je ponovo zanimljiv crveno-belima, ali je sve još u fazi inicijalnog opipivanja pulsa.

Fudbal 03.12.2014 | 08:40
Zvezda želi da vrati Mudrinskog!

Zoran Stojadinović nije posebno cenio kvalitete Ognjena Mudrinskog, iako je stameni momak iz Srbobrana jesenju polusezonu završio sa devet golova na kontu. Abiola Dauda je bio pik tadašnjeg sportskog direktora Crvene zvezde. Ali nema više Daude, otišao je i Dragan Mrđa, napad crveno-belih više ne deluje tako ubojito, pa bi u Ljutice Bogdana rado Mudrinskom ponovo uručili dres sa Zvezdinim grbom.

Nezvanično se može saznati da su inicijalni kontakti već uspostavljeni, ali je sve još daleko čak i od konkretne ponude, a kamoli od definitivnog povratka Mudrinskog u tabor kluba za koji navija od malena.

Povoljna okolnost za Zvezdu je što ugovor Mudrinskog sa švajcarskim klubom Arau ističe sledećeg leta, a s obzirom na to da nekada mladi reprezentativac Srbije nije u prvom planu kod trenera Svena Hrista, već obavlja ulogu džokera sa klupe, nije nemoguće da bi u januaru obe strane pristale na rastanak.

Prihvati li Mudrinski da se vrati u klub koji ga se prilično lako odrekao trener Nenad Lalatović bi dobio i četvrtu opciju u napadu, a čini se da je tako nešto neophodno, jer Đorđe Rakić, Đorđe Despotović i Luka Jović nisu ove jeseni bili preterano efikasni.

Komentari / 0

Ostavite komentar