Партизан: Што нам суди Звездаш?!

Клуб из Хумске захтева од Фудбалског савеза Србије (ФСС) да Дејан Филиповић не води дуел црно-белих и Рада у Купу Србије. "Цела Србија зна да навија за Звезду", каже Драган Ђурић.

Фудбал 03.12.2014 | 09:40
Партизан: Што нам суди Звездаш?!

Уторак је протекао у комуникацији тренера Црвене звезде и Партизана преко медија. Тло се не смирује ни у вечерњим часовима.

Председник Партизана Драган Ђурић изјавио је за портал Моззарт спорт да црно-бели нису задовољни делегирањем Судијске комисије ФСС. Смета им што ће њихов меч Купа Србије против Рада, заказан за среду, водити арбитар Дејан Филиповић, у чију објективност сумњају.

"Партизан жестоко протестује због одлуке да нам против Рада суди Дејан Филиповић. Цела Србија зна да је он звездаш. Уосталом, он то никад није ни крио и ми поштујемо његово навијачко опредељење, али се питамо зар баш он мора да води наш меч поред свих других судија? Изражавамо сумњу у његову објективност и тражимо да се судија промени", рекао је Ђурић.

Моззарт спорт пише да Дејан Филиповић није био главни судија на утакмициј Партизан већ седам година. Тачније, од времена када су црно-бели тражили његово и изузеће Дејана Недића после утакмице са Чукаричким у јесен 2007.

"Подсећам на још две чињенице после којих ће бити јасно зашто Филиповић не може да нам суди. На 129. вечитом дербију тај судија је гурао Звезду до победе, досудивши пенал који је само он видео, после наводног прекршаја Бајића над Пуровићем. Голман Аспрогренис је одбранио, али на тој утакмици нас је Филиповић оштетио још пет пута и искључио Бајића".

Додао је...

"Други је детаљ из меча са Вождовцем прошле сезоне, кад је био судија иза гола и било је евидентно да је над Шкулетићем начињен прекршај за пенал, а он једини то није хтео да сигнализира главном. Уосталом, како је могуће да нам сад суди човек који седам година није делегиран за утакмице нашег клуба. Не можемо да ћутимо и то је разлог што још једном захтевамо његово изузеће", изјавио је Ђурић.

Коментари / 0

Оставите коментар